Simona Halep a fost învinsă de Jelena Ostapenko. Astrograma româncei
Autor: Rodica Mitu
Data publicării:
Simona Halep a fost învinsă de Jelena Ostapenko.

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko în trei seturi, vineri, în semifinalele turneului WTA 500 de la Dubai.

Simona Halep, campioană la Dubai în 2015 şi 2020, a avut o evoluţie foarte bună în primul set, câştigat cu 6-2, a reuşit o revenire spectaculoasă în actul secund, însă din tiebreak-ul acestuia până la final nu a mai contat.

După un început echilibrat de joc, Halep a început să profite tot mai multe de erorile comise de letonă şi a câştigat primul set cu 6-2, după o serie remarcabilă de cinci ghemuri la rând. Debutul actului secund a fost modest şi Ostapenko s-a desprins rapid la 3-0. Halep a reuşit să revină şi a egalat. În tie-break, Simona Halep nu a reuşit să câştige niciun punct. Jocul româncei a suferit şi în setul decisiv, în care nu a avut replică la loviturile rapide, forţa şi unghiurile găsite de Ostapenko.

De menționat că Simona Halep s-a ales cu un cec de 37.500 de dolari şi 185 de puncte WTA.

În finală, Jelena Ostapenko o va înfrunta pe rusoaica Veronika Kudermetova, care a profitat de retragerea cehoaicei Marketa Vondrousova în cealaltă semifinală.    

Astrogramă Simona Halep. Ce are scris în stele sportiva care i-a făcut mândri pe români

Simona Halep este Balanță. Are soarele în Balanță, ceea ce indică poziția conștientă din noi. Caracteristicile Balanței sunt recunoscute foarte ușor la sportiva din Constanța. Este foarte armonioasă, echilibrată, diplomată, și sociabilă. Vorbește frumos, politicos, mai mult, nu își dorește să supere pe nimeni. Vrea echilibru în viața sa. Dacă vă uitați la meciurile ei de tenis, veți observa nu are momente dese de furie. 

Din astrograma Simonei Halep reiese că, în momentul nașterii sale, Luna era plasată în zodia Taurului. Astfel, avem de-a face cu persoane care doresc foarte mult confort material, dar și emoțional. Poziția Lunii pentru o femeie este foarte importantă pentru că are legătură cu echilibrul și emoțiile. Are nevoie să i se dea siguranță, mai ales pentru că este sportivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel