Conducerea Rapidului, mesaj clar pentru galerie. "Nu vom face cum vor ei"
Autor: Florin Ravdan
Data publicării:
Adrian Mutu a plecat de la Rapid Bucureşti, iar acum galeria insistă pentru numirea lui Marius Şumudică în funcţia de antrenor. Conducerea spune, însă, că nu va face ce vrea galeria. 

"Este decizia lor cum să reacționeze. Decizia noastră e deja luată. Facem ce credem că e mai bine pentru club. Negociem în acest moment și vom anunța când va fi finalizată negocierea. Vrem să avem cât mai repede un antrenor. Vrem ca luni să-l putem anunța.

Noi suntem aici să încercăm să facem să fie cât mai bine pentru acest club. Nu am ales nici până acum ce a dorit galeria. Și când l-am pus pe Mutu a fost la fel, se doreau alți antrenori. Dar noi alegem ce credem că e mai bine pentru club”, a declarat Victor Angelescu în emisiunea „Sport Report”, de la Orange Sport. 

Unii membri ai galeriei spun că Bergodi a retrogradat Rapidul. Jurnalistul Costin Ştucan, replică 

"Înțeleg că domnul Bocciu a spus că Bergodi a retrogradat echipa. Domnule Ungurean, dacă nu știți, haideți să deschidem statisticile din sezonul 2014-2015, să vedem dacă Bergodi a retrogradat Rapidul! Domnul Marian Rada a avut în 11 meciuri 0,55 puncte/meci, apoi Ionel Ganea a avut 1,10 puncte/meci, după care Cristi Pustai a avut o medie de 1,22 puncte/meci, apoi urmează Cristiano Bergodi, cu o medie de 1,38 puncte/meci. Bergodi n-a retrogradat Rapidul! Nu stă în picioare argumentul ăsta. A fost ultimul antrenor din sezonul în care a retrogradat Rapidul? Da, dar n-a mai putut să repare ce au stricat alții înaintea lui", a declarat Costin Ştucan la GSP Live.

"Poate mulți dintre voi ați uitat anul 2015 cu italianul pe bancă! A făcut marea performanță și a dus Rapidul în Liga a 2-a”, a scris Liviu Ungurean pe Facebook.

Adrian Mutu a plecat de la Rapid 

"Se încheie o etapă de care sunt mândru și care m-a făcut mai bun și pe plan profesional și pe plan personal. Ca și în cariera de jucător, în cariera de antrenor accept noi provocări și oportunitatea care mi se oferă cred că mă va ajuta pe viitor. Vreau să le mulțumesc tuturor jucătorilor pe care i -am pregătit în această perioadă, să le mulțumesc și suporterilor, care ne-au susținut și ne-au împins mereu din spate și sunt sigur că asta or să facă și în continuare, să mulțumesc mai ales conducerii clubului pentru încrederea acordată, pentru oportunitatea dată și pentru sprijin și vreau să le transmit mult succes în continuare în îndeplinirea obiectivelor. Mulțumesc Rapid!", a scris Adi Mutu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel