Gică Hagi a răbufnit la adresa arbitrilor. "Nici reluări nu se mai dau la televizor"
Autor: Florin Răvdan
Data publicării:
Gheorghe Hagi, managerul celor de la Farul Constanţa, a răbufnit la adresa arbitrilor după meciul câştigat cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1. 

”Era foarte important să câștigăm, să fim concreți, pragmatici. Am avut inițiativa, am făcut un meci bun din toate punctele de vedere, chiar dacă au fost 2-3 momente în care am făcut anumite greșeli pe faza defensivă. Meritată victoria, nu cred că există vreo discuție. Putea fi 3-1 sau 4-1 dacă se mai dădeau și reluări la televizor. Nici reluări nu se mai dau la televizor. 

Dacă la Riva nu e penalty, înseamnă că învăț și eu fotbal la 58 de ani. Că el a provocat? Asta e calitatea unui atacant. Ce vină are atacantul că fundașul îi ia în brațe? Și arbitrul în fața lui și nu dă nimic.

Am înțeles că nu a fost nicio reluarea dată. Cartonașe galbene din prima repriză, la noi faulturi, la Budescu nimic. Nu, nu, a lăsat jocul să meargă, dar nu revii în minutul 84 și să dai? Nu, doar pentru doi! Cu toate astea, am câștigat, sunt mulțumit.

Dacă e penalty, dă-l. Nu poți trece peste faza aia așa ușor. E inadmisibil! Și de ce nu se dă la televizor? Am înțeles că nu s-au dat reluări. Hai să ne uităm la ea, să vedem. Era în direcția mea, arbitrul, tot.

S-a văzut foarte clar cum fundașul, îl prinde, se întoarce și fundașul nu îl lasă. Dacă ăla nu e penalty, atunci ce să mai... la 58 de ani învăț fotbal.

După aia era să-mi dea cartonaș, că de ce mai zic. Dacă văd, nu am voie să zic? Galben la Budescu în minutul 88? Nu revii și îi dai fault ăluia care a faultat? Dar jucătorilor noștri le-a dat”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă.

De ce Adrian Mazilu nu mai joacă la fel de bine ca anul trecut 

"E clar că acum, dacă te uiți la ce înseamnă acțiunile lui Mazilu, încearcă să le facă în viteză, intră în adversar, cu personalitate, procentul de reușită nu e la fel de bun ca în sezonul trecut.

Atunci, fiind un jucător care nu avea statutul acesta, încerca să interpreteze fazele cu mai multă atenție, alegea momentul când să joace simplu, apoi cerea mingea în profunzime.

Anul trecut a surprins cu demarcările astea. A avut foarte multe reușite. Trebuie să alegi și momentul când iei acțiune individuală. Ideal ar fi să iei când nu există densitate, astăzi în multe situații, erau jucători foarte bine poziționați și el încerca acțiune individuală. Nu i-a reușit.

E un jucător căruia trebuie să îi respecți statutul, că e jucătorul lui Brighton. Ideea este că imediat când va putea să facă pasul în Anglia, De Zerbi va avea o perioadă în care va lucra cu el, plus că sunt niște teste care se fac acolo, poate și din punct de vedere fizic va arăta diferit, alte metode de lucru și cu siguranță există posibilitatea să fie împrumutat, ceea ce nu înseamnă că e un lucru rău.

Ei au un management foarte bine pus la punct, nu îl dau undeva unde nu ar putea să se impună”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea Digi Sport Special.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel