PATRU situații în care chiar TREBUIE să-ți cumperi un pat nou dacă vrei să creezi energie bună
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Pe lângă igienă, este vorba şi de starea energetică a patului în sine. Un pat nou-nouț oferă energie proaspătă nouă, care este bună pentru vitalitate și sănătate. Un pat folosit din orice sursă necunoscută ar putea transporta energie veche negativă care poate fi nefavorabilă. Citește mai jos despre situațiile în care ar fi indicat să îți iei un pat nou.

Într-un dormitor Feng Shui, pe lângă poziționarea patului, starea patului este de asemenea vitală pentru a crea energie bună. Prin urmare, este întotdeauna bine să cumperi un pat nou, în loc să reutilizezi unul la mâna a doua. Acesta include cadrul patului, salteaua, lenjeria de pat, perna, cearșaful și alte accesorii. 

Când trebuie neapărat să îţi schimbi patul

Există, de asemenea, unele situații în care ar trebui să-ți schimbi și patul actual, chiar dacă inițial este recent cumpărat.

1. Moartea

După ce o persoană a decedat, este indicat să schimbi patul în care a dormit ca simbol al unui nou început şi pentru a nu rămâne în doliu și trecut.

2. Încheierea unei relații de dragoste

În cultura chineză, se pune adesea accent pe deschiderea unui viitor mai bun și în scăparea de trecut şi de tot ce este vechi. Obținerea unui pat nou după o despărţire te poate scoate din vechea relație și te poate pregăti pentru următoarea.

3. Recuperarea după o boală majoră

Dacă tocmai ai depășit o boală care ţi-ar fi pus viaţa în pericol, schimbarea patului poate ajuta la alungarea bolii şi începerea unei noi etape pentru sănătatea ta.

4. Căsătorie

Este întotdeauna bine să iei un pat nou dacă te căsătorești. Asta simbolizează un nou început favorabil pentru cuplu pentru a cultiva o căsnicie fericită.

Dacă nu îţi permiţi să cumperi un pat nou, ar trebui să schimbi măcar salteaua pentru a primi energia nouă.

sursă: fengshuibeginner.com.

Lucruri pe care nu trebuie să le vezi când intri în casă

Feng Shui este un studiu antic care a fost transmis generație de generație. Se pune accent pe atingerea și valorificarea chi, cunoscută și sub numele de energia vieții. Cei care sunt interesaţi de Feng Shui se vor uita la aspectul casei și vor căuta să îmbunătățească fluxul de energie. Ar trebui să fie netedă și să manevreze fără obstacole.

Acesta este motivul pentru care intrarea din față este primul pas pentru a crea o casă bună Feng Shui, deoarece este punctul de intrare, cunoscut și sub numele de „gura chi”. Există anumite camere sau obiecte care trebuie evitate de la ușa principală. Acest lucru se datorează faptului că pot crea o energie nefavorabilă care poate afecta negativ ansamblul casei Feng Shui.

Toaletă / Baie

Intrarea din față este prima impresie a casei tale, după cum am menţionat anterior. Într-o astfel de configurație de amenajare, energia va curge chiar în toaletă fără a circula către celelalte părți ale casei. Dacă eşti oaspete, te simți bine că eşti întâmpinat de toaletă? Este prima impresie care contează, nu-i așa?

Citește continuarea articolului chiar aici! 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Zeițele interioare ale fiecărei femei. Cu ce te identifici?

Cu ce zeiță semeni și ce spune asta despre tine?


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Zeițele interioare ale fiecărei femei. Cu ce te identifici?

Cu ce zeiță semeni și ce spune asta despre tine?


Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel