Calendar astrologic mai 2024: Jupiter în Gemeni și Luna Nouă în Taur
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop lunar. În mai va începe unul dintre cele mai importante tranzite din 2024!

8 MAI: LUNĂ NOUĂ ÎN TAUR

Luna Nouă este acea fază care ne poate aduce o schimbare de ordin interior. De asemenea, când avem de-a face cu o Lună Nouă într-un semn de pământ, poate să aducă o anumită stabilitate, chiar și în zona emoțiilor. Luna Nouă în Taur ne invită să accesăm stabilitatea și siguranță, atât din punct de vedere interior, cât și exterior. Vrea de la noi să le facem pe toate la timpul lor. Acest eveniment beneficiază și de alte trei planete în Taur:  Venus, Jupiter și Uranus. Deci am putea spune că astrele ne oferă multe oportunități pentru a planta ceva nou, la propriu sau la figurat. 

Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

15 MAI: MERCUR INTRĂ ÎN TAUR

După ce a traversat semnul Berbecului, în care a și retrogradat, iată că Mercur trece în semnul pragmatic, încăpățânat și romantic al Taurului. Când Mercur intră în Taur, apar multe discuții legate de criza financiară, de inflație, de salarii, de creșteri. Ne vom da seama că, pe undeva, nu iese socoteala. Totodată, Mercur în Taur este interesat de profit, vrea să rămână cu ceva în buzunar. Vom fi, poate, mai metodici în gândire, mai lenți, pentru că vrem să procesăm informația și să o calculăm de câte ori se poate. Să ne asigurăm că nu ne dă nimic cu virgulă.

Mercur în Taur în harta natală sau preferința pentru pragmatism și concret

20 MAI: SOARELE INTRĂ ÎN GEMENI

Trecem de la Soarele din Taur, cel fixist, dur, tradițional, la cel al Gemenilor, expansivi și glumeți. Vom percepe totul din mai multe unghiuri. Vom fi dornici să facem mici ajustări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili. Și suntem mai eficienți când apar fluctuațiile. Acest Sezon al Gemenilor va fi unul special pentru că va beneficia după 26 mai și de vizita lui Jupiter. 

Filozofia Gemenilor și ce Înseamnă să Fii Adaptabil

23 MAI: VENUS INTRĂ ÎN GEMENI/LUNA PLINĂ ÎN SĂGETĂTOR

Putem spune că libertatea și varietatea vor fi pe primul loc. Relațiile pot fi dificile, fiindcă vom avea nevoie de diversitate. Ne vom plictisi repede. Dar curiozitatea va fi cea care ne va ajuta în cucerirea unei persoane. Mai mult, emoțiile vor fi trecute permanent printr-un filtru rațional. Vom fi stimulați și atrași de mintea celor din jur. De asemenea, astrele ne încurajează să jonglăm cu mai multe pasiuni. 

Luna Plină din Săgetător va beneficia de susținere de la Pluto din Vărsător! Soarele în Gemeni cere schimbări și diversitate. Luna în Săgetător vrea ca lucrurile să fie făcute corect. De asemenea, se va da o luptă între "eu știu" și "eu cred",  care va fi destul de aprigă. Luna Plină tot timpul ne provoacă să luăm decizii, să renunțăm la ce nu ne mai folosește sau să ne schimbăm radical modul de a vedea viața. Atenție la examene și călătorii!

Venus în Gemeni. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

26 MAI: JUPITER INTRĂ ÎN GEMENI

Tranzit care va dura până pe 10 iunie 2025! Timp suficient pentru a beneficia din plin! Planeta oportunităților și a expansiunii își începe vizita în semnul comunicării și a schimbărilor. Mintea va fi aliatul nostru cel mai de preț, mai ales dacă nu o vom lăsa să ruginească. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Trebuie să luăm în considerare și cealaltă parte, să schimbăm perspectivele. Unul dintre aspectele fundamentale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea minții.

Jupiter în Gemeni de pe 26 mai. Cum ne influențează acest tranzit gândirea și conexiunea socială?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel