Horoscop internațional. Cum va arăta luna mai pentru nativii Balanță, Scorpion și Săgetător?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Iată ce previziuni ne aduce Candace O’Neal, astrolog internațional! Ce surprize are luna mai din punct de vedere astrologic?

În aprilie am avut parte de multă agitație. Conjuncția istorică Jupiter-Uranus și Mercur retrograd ne-au luat pe sus. Finalul lunii ne-a adus și o Lună Plină în Scorpion, pentru a ne încheia socotelile.

Până pe 15 mai, Mercur rămâne în mers direct în semnul Berbecului. Pe 26 mai, Jupiter tranzitează în Gemeni, unde va rămâne timp de un an.

Iată ce ne spune un astrolog internațional despre luna mai!

Balanță/Ascendent în Balanță

Vei simți o nevoie pentru transformare și schimbare. În luna mai, chiar și veniturile comune sunt o temă importantă.

Îți vei transforma modul în care privești timpul liber, plăcerea, resursele comune, investițiile și ceea ce crezi despre viitorul investițiilor tale. Acesta poate fi un moment în care vei călători și îți vei face prieteni, întâlnind oameni din alte locuri. Ai putea să te concentrezi mai mult pe alăturarea în grupuri și colaborare.

Cu Venus în casa a 9-a, vei călători, vei învăța, vei citi ceva. Poate fi un moment în care te vei implica într-un nou proces de învățare, dar vei găsi și plăcere în cultură sau în relații la distanță. Jupiter în casa a 9-a te va ajuta să te implici în proiecte creative și să îți crești popularitatea.

În plus, vei reevalua ceea ce simți în această lună, modul în care iubești. De asemenea, vei lua în considerare riscurile pe care merită să ți le asumi și investițiile pe care ar trebui să le faci. Vei vrea să stabilești relații cu alte persoane, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu care are legătură cu publicul sau clienții. Poți face o schimbare semnificativă legată de sănătatea ta și de rutina ta zilnică.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Balanță/Ascendent în Balanță până în 2026

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În luna mai, poate părea că există niște forțe exterioare care te determină să faci schimbări mari, dramatice și emoționale în casă sau în familie. Ai putea simți că este mult mai multă nevoie să fii activ și că trebuie să faci totul la timp. Totodată, nevoia de vindecare poate apărea.

Astrologul îți pune în vedere să ai grijă la posibilele accidentări. Tot felul de incidente legate de persoanele apropiate ție se pot întâmpla sau legate de oamenii cu care lucrezi.

Vorbești mai mult cu oamenii, ai putea avea mai mulți clienți, ai putea fi mai activ în ceea ce privește socializarea și întâlnirea oamenilor într-un mod romantic. Negocierea, vânzarea și deciziile financiare îți merg mult mai bine.

Cum se construiește o garderobă perfectă pentru locul de muncă

Reevaluezi aspectele legate de carieră și de modul în care abordezi lucrurile. Îți vindeci mintea. De asemenea, este posibil ca oamenii din jur să fie mai generoși. Îți poți exprima cu claritate dorințele. Este o perioadă prielnică să te muți, dacă asta îți dorești. Totodată, poți face renovări.

Primești determinare și voința de a duce lucrurile la bun sfârșit.  Dacă ești într-o relație și vrei să vorbești cu partenerul despre copii, este un moment bun să o faci sau să planifici asta.

Ce aduce Marte în Berbec pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion până în iunie

Săgetător/Ascendent  în Săgetător

Schimbi câte ceva în rutina ta, poate introduci mai multă odihnă, poate te concentrezi pe alimentația sănătoasă, sau poate există o schimbare în ceea ce privește spațiul tău de lucru.

Când Jupiter intră în casa a 7-a,  te va pune în poziția de a te concentra asupra altora, asupra relațiilor cu alții, persoane noi pe care le întâlnești, relații semnificative care vor oferi mai multă comunicare, mai multe oportunități de călătorie și, de asemenea, mai multă distracție. Petreci mai mult timp cu frații, vecinii și cu partenerul.

La începutul lunii, ești ocupat, îți programezi lucrurile.  Te concentrezi mai mult pe organizarea finanțelor sau a spațiului de lucru.  Dacă ești singur, Venus îți aduce oportunități de a ieși la întâlniri.

Reevaluezi modul în care gândești și modul în care comunici. Va fi nevoie să faci și câteva ajustări, poate legate de procesul tău de învățare. Simți că lucrurile sunt solide acasă. Unele dintre eforturile tale vor începe să dea roade.

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Furie pentru o zodie

pixel