Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Iată mesajele astrelor!

Ne apropiem de o Lună Plină! Mâine, avem Lună Plină în Scorpion iar poimâine, Mercur își va opri retrogradarea în semnul Berbecului. Așa că țineți-vă bine!

De asemenea, Marte se apropie de o conjuncție cu Neptun. Ceea ce înseamnă că acest aspect este destul de important, deoarece ne creează confuzie. Nu știm cum să acționăm. Inspirația va juca un rol important în viața noastră în următoarele zile.

Berbec/Ascendent în Berbec

Venus se rupe de conjuncția cu Chiron din semnul tău, dar s-ar putea ca unii dintre voi să simtă în continuare că nu merită să fie iubiți, că nu merită apreciere. Și se vor pune din nou în niște ipostaze ciudate. 

Taur/Ascendent în Taur

Simți că te trage ceva în spate. Deși este destul de mult marcaj în semnul tău și primești destulă putere, tot este ceva ce nu te lasă să te miști așa cum ți-ai dori. Este absolut normal, pentru că Mercur retrograd este în continuare în Casa a douăsprezecea, iar tu nu te poți ancora în prezent. Te întorci mereu în trecut și crezi că era mai bine.

Numărătoarea inversă a început! Încă o săptămână cu Marte în Pești. Ce va urma din 30 aprilie?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Încearcă să găsești un echilibru. La serviciu mai ales, dar chiar și dacă nu mai lucrezi ori ești la pensie. Încearcă să nu faci mai mult decât este cazul. Pentru că nimeni nu va observa sacrificiul tău în zilele acestea. 

Rac/Ascendent în Rac

Adu-ți aminte de un lucru. Dacă treci prin ceva dificil la serviciu, adu-ți aminte că nu este prima oară când se întâmplă, deci nu este vreo tragedie. Încearcă să te mai relaxezi.

Leu/Ascendent în Leu

Tu simți că toată lumea trage de tine. Familia vrea ceva, la serviciu se dorește altceva, iar prietenii alta. Parcă tu nu exiști. Este cazul ca azi să te gândești unde ești tu în ecuația asta.

Balanțele găsesc soluții extraordinare.Scorpionii iau decizii majore legate de partener, iar Săgetătorii se luptă cu fantomele trecutului

Fecioară/Ascendent în Fecioară

La tine este vorba de multă agitație și mult consum de energie. Dar și frici pe măsură. Ai senzația că ești tot timpul în pierdere ca timp, ca resurse. Dar și ca bani sau ca emoții. Vei acționa tot timpul dintr-o pierdere.

Vezi și: Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel