Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis previziunile zilnice pentru nativii zodiacului!

Mâine vom avea o Lună Plină în Scorpion. Se apropie un moment de finalizare, dar în care putem să ne gândim și mai mult la emoțiile noastre. Totodată, Mercur se pregătește să își încheie retrogradarea. Dar acum își va arăta și mai mult puterea. Fii mai atent în aceste zile.

Pe întreaga durată a săptămânii, Marte se apropie de o conjuncție cu Neptun. Ne creează destul de multă confuzie și nu știm cum să acționăm. Știm că avem nevoie de ceva sigur, dar nu ne putem da seama în ce fel. În zilele ce urmează, inspirația va juca un rol important în viețile noastre.

Iată care sunt previziunile zilnice pentru cele șase zodii!

Balanță/Ascendent în Balanță

Faptul că Venus se rupe de conjuncția cu Chiron este un motiv de bucurie. Începi să îți vezi partenerul într-un mod obiectiv. Și nu doar pe cel din planul amoros, ci și atunci când mergi la o negociere pentru locul de muncă. Privești detașat cealaltă persoană, fapt care te va face să negociezi mult mai bine.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Plină de mâine este în semnul tău. Treci prin foarte multe stări. Într-un moment poți fi fericit, iar în celălalt ești trist. Vrei să acționezi, după devii letargic. Ești influențabil și îți schimbi dispoziția în funcție de ceilalți. Nu vrei surprize, dar parcă tu îți dorești să faci altora.

Numărătoarea inversă a început! Încă o săptămână cu Marte în Pești. Ce va urma din 30 aprilie?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ai nevoie de foarte mult somn, este cel mai important pentru tine. De ce? În casa a 6-a este mult consum, Luna Plină se va petrece în casa a 12-a, iar tu devii epuizat, deși nu se vede la exterior.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Din cauza că Soarele se află în continuare în careu cu Pluto, financiar există niște riscuri. Daniela Simulescu îți recomandă să stai cât mai departe de tentații.

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Situația din familie nu este neapărat cea mai plăcută. Ai tendința să mergi pe vârfuri și să îți calculezi vorbele, gândurile. Ești cât mai puțin prezent pentru a nu fi luat de stres sau de furtuna emoțiilor care are loc în familie.

Pești/Ascendent în Pești

Discuțiile superficiale din jur te plictisesc rapid. Te enervează oamenii care nu își doresc mai mult și cei care doar se plâng, dar nu fac nimic. Și în tine există puțină victimizare. Astrologul te sfătuiește să fii mai pragmatic.

Îți recomandăm și Balanțele găsesc soluții extraordinare.Scorpionii iau decizii majore legate de partener, iar Săgetătorii se luptă cu fantomele trecutului 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel