Fotbal - CM 2022: Croaţia a sărbătorit locul 3 în stradă
Autor: Rodica Mitu
Data publicării:
Focuri de artificii pe cerul capitalei, Zagreb, şi strigătele de bucurie pe străzi au marcat victoria Croaţiei în meciul pentru locul 3 la Cupa Mondială de fotbal din Qatar.

„Croaţia este în flăcări! Lacrimi, cântece, mândrie şi bucurie în toată ţara”, a rezumat cotidianul Vecernji List pe site-ul său de internet, la finalul meciului. „Croaţia va petrece o noapte lungă şi fericită”, a adăugat jurnalul, publicând fotografii ale suporterilor în mai multe oraşe şi agitând drapelul tricolor al ţării.

După locul 3 din 1998 şi finala din 2018 din Rusia, pierdută în faţa Franţei, este pentru a treia oară când Croaţia încheie pe podium la Cupa Mondială de la declararea independenţei sale în 1991. „Croaţia este din nou a treia ţară din lume”, a scris comentatorul meciului pentru postul public HRT, imediat după finalul meciului. „Suntem mândri, bucuroşi, fericiţi! Bravo, Croaţia”, a adăugat el, notează Agerpres.

Echipa lui Modric va fi primită duminică la Zagreb de suporteri, la fel ca în 2018 la întoarcerea din Rusia, când peste 550.000 de croaţi i-au aplaudat între aeroport şi piaţa centrală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel