Originea tradițiilor de Halloween. De ce se sculptează dovleci și se merge la colindat?
Care este povestea din spatele...
Un primar din Columbia și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare, după ce a distribuit un videoclip cu o presupusă fantomă care îl atacă pe unul dintre poliţiştii locali.
“Vreau să distribui astăzi acest videoclip, subliniind că, în calitate de primar, am convingerea că credința are o putere insurmontabilă”, a scris Jose Manuel Rios Morales, primarul localităţii Armenia din Columbia, pe 3 august 2021, pe Facebook. Oficialul susține că atacul “fantomei” a avut loc noaptea, în timpul în care ofiţerul se află de gardă.
În videoclipul de câteva minute, ofițerul care se plimba, este izbit violent spre un perete, ca și cum ar fi fost aruncat acolo de o entitate supranaturală. Apoi, gardianul încearcă să se târască de-a lungul solului, unde pare să reziste unei forțe invizibile care-l trage. Filmările înfricoșătoare se încheie cu doi dintre colegii bărbatului, care se grăbesc să sară în ajutorul său.
Primarul a ales să facă un serviciu religios, pentru a alunga “spiritul” furios din zonă: “Vreau să le ofer tuturor un pic de liniște sufletească și să anunț că, având ajutorul episcopului, vom aduce binecuvântarea lui Dumnezeu în fiecare colț al acestui loc de muncă. Cerem respect și unire în rugăciune și vă asigurăm că nimic nu ne poate fura pacea și liniștea, deoarece suntem protejați de mâna Domnului nostru”, scrie Lovendal.
Spooky moment ‘ghost’ slams security guard into a wall and drags him along the floor pic.twitter.com/WG7wHXHndu
— The Sun (@TheSun) August 6, 2021
Prima analiză ştiinţifică exhaustivă efectuată asupra megaliţilor ce alcătuiesc Stonehenge a dezvăluit unele dintre trăsăturile datorită cărora aceste blocuri de piatră au reprezentat un material ideal pentru ridicarea renumitului monument din sudul Angliei, relatează Reuters.
Cercetătorii au descris miercuri o serie de analize care au oferit detalii despre structura interioară a unuia dintre cele 52 de blocuri de gresie (sarsen) de la monumentul megalitic Stonehenge, reuşind să obţină astfel o imagine asupra geologiei şi compoziţiei lor chimice.
Oamenii de ştiinţă au studiat un eşantion extras dintr-unul dintre aceşti sarsen - denumit Stone 58 (Piatra 58) - în timpul lucrărilor de conservare din anii 1950. Acesta a fost păstrat în Statele Unite timp de mai multe decenii înainte de a fi înapoiat Marii Britanii, pentru cercetări, în 2018 (citește mai mult AICI).
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News
Care este povestea din spatele...
Iată cum Calea Lactee și sistemul nostru solar sunt...
Câteodată avem curiozități pe...
Aflăm de la liderul Templului...
Conform demonologiei, o...
Chiar dacă riscul de impact...
Iată ce merită să știi despre...
Iată câteva previziuni...
Daniela Simulescu, astrolog DC...
Decembrie promite să fie o...
Astrologul Daniela Simulescu...
2025 se apropie cu pași...