Un membru al guvernului a înotat 12 ore, după ce a supraviețuit unui accident aviatic
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Un ministru a înotat timp de 12 ore, după ce elicopterul în care se afla a fost implicat într-un grav accient. 

Un ministru al guvernului din Madagascar a  înotat timp de 12 ore până când s-a aflat în siguranță, după ce elicopterul său s-a prăbușit în mare în timpul unei misiuni de salvare, relatează BBC

„Nu este momentul să mor”, a spus epuizat ministrul de interne, Serge Gelle, în timp ce se recupera pe o targă. Alți doi oficiali de securitate care călătoreau cu el în elicopter au supraviețuit și ei accidentului.

Au plecat în căutarea unei bărci de pasageri scufundată

Echipa cercetase o zonă din nord-estul țării unde se scufundase o barcă de pasageri. Cel puțin 39 de persoane au murit în acel accident, au spus oficialii marți.

Pe Twitter, președintele Andry Rajoelina i-a plâns pe cei care au murit și i-a adus, de asemenea, un omagiu domnului Gelle și celorlalți doi ofițeri, care au sosit separat în orașul de pe litoral Mahambo.

A înotat timp de 12 ore

Nu este clar cum s-a întâmplat accidentul de luni, dar Gelle, în vârstă de 57 de ani, a spus că după accident a înotat de la „7:30 aseară, până la 7:30 azi dimineață”, la Mahambo. Acesta a mai transmis că nu are răni, dar a adăugat că îi este frig.

„Aș dori doar să difuzați acest videoclip pentru ca familia mea să-l vadă, colegii mei să vadă și membrii guvernului. [Sunt] în viață și bine”, a spus Gelle sătenilor din Mahambo.

Șeful poliției Zafisambatra Ravoavy a declarat agenției de presă AFP că Gelle a folosit unul dintre scaunele elicopterului ca dispozitiv de plutire.

„Întotdeauna a avut o rezistență deosebită în sport și a păstrat acest ritm ca ministru, la fel ca un tânăr de 30 de ani... are nervi de oțel”, a spus Ravoavy.

Gelle lucrase în poliție timp de trei decenii înainte de numirea sa în august ca ministru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Legenda ursitoarelor. Cum trasează ele destinul omului?

Legenda ursitoarelor face parte din mitologia și...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel