Tania Toho-Păduraru ne spune ce obiecte atrag abundența în casă. Pe ce să ne bazăm?
Ești curios să descoperi ce...
Cum și unde aranjăm lucrurile în casă, ca să atragem prosperitate și ca să ne meargă bine? Suntem capabili să schimbăm energia casei?
"Din fericire, da. Și nu este vorba despre magie, ci despre lucruri obișnuite pe care le putem face. Ce este casa? Spațiul nostru intim, cel al comodității, unde ne simțim cel mai bine. Când ajungem acasă, trebuie să avem de fiecare dată emoții pozitive, să nu intrăm acolo cu un tumult de senzații negative.
Cel mai bine ar fi ca, bineînțeles, să lăsăm deoparte problemele și negativismul la ușă când intrăm în casă și să pășim în locuință cu mai multă bună dispoziție. Din start începem cu ușa de la intrare și holul. Acesta nu trebuie să fie încărcat cu încălțăminte, cu etajere, ci trebuie să avem un spațiu în care să respirăm.
Totodată, în casă trebuie să avem cât mai mult spațiu, să nu o aglomerăm cu lucruri inutile. Chiar dacă ni se par drăguțe, fiecare lucru trebuie să aibă un rol, o ordine, nu trebuie să le punem de umplutură. În acest mod, armonia va intra în casă. De asemenea, toți strămoșii noștri aveau un altar. De fapt, acum, avem și un spațiu sacru pentru om, în care se includ valorile noastre. Poate fi și un colt al prosperității, al abundenței, la care omul să țină.
Așadar, putem să punem un colaj cu fotografii, sau icoane, obiecte ce țin de spiritualitate, bețișoare, etc. Iar acele colturi trebuie hrănite din punct de vedere energetic. De aici trebuie să se alimenteze cu energie toată casa, de fapt.
Bucătăria este și ea locul principal al casei, pentru că acolo avem stihiile. Și aici sunt reguli de care putem ține cont: aragazul să nu fie pus la geam, pentru că intră în conflict cu aceste stihii și nu se produce acumulare de energie. Totodată, aragazul nu trebuie pus alături de chiuvetă. Între aceste corpuri, ar fi bine să punem un blat de lemn.
Nici frigiderului nu îi dăm o prea mare importanță, dar trebuie. Pentru că bucătăria este acel spațiu care prelungește longevitatea. Ne susține vitalitatea corpului fizic. De aceea, frigiderul, aragazul și chiuveta nu trebuie să fie puse toate într-un șir, unul lângă altul. Dacă avem posibilitatea, am face bine să le punem pe toate într-un triunghi.
Masa din bucătărie ar fi bine să fie rotundă și din lemn. Dacă nu se poate și masa are altă formă, sub fața de masă este bine să ținem niște bancnote, mai ales dacă avem musafiri. Așa menținem prosperitatea. Persoanele cărora le plac statuetele Buddha care râd, le pot folosi, fiindcă aduc bună dispoziție. La bucătărie putem adăuga și acele cununițe cu usturoi, care aduc protecție casei. Le vedeam mereu în copilărie, mai ales la bunica. Sau ardei iute roșu, pus pe o sfoară. Dar neapărat roșu! Deși par lucruri mici, toate acestea aduc bunăstare în casă!
La chei, de exemplu, putem să adaugăm o ață roșie din lână, tot ca să ne poarte noroc.”
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News
Ești curios să descoperi ce...
Feng Shui, o practică...
Feng Shui este o practică...
În Feng Shui, energiile lunii...
Horoscop lunar. Februarie are...
Previziuni astrale. Mercur va...
Pe 29 ianuarie, o să avem o Lună Nouă în semnul...