Cum să atragi și să păstrezi iubirea prin Feng Shui și astrologie chineză? Soluții de la specialiști!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Din fericire, sunt câteva reguli care pot fi aplicate de orice nativ pentru a potența relația de cuplu!

Cu ajutorul Feng Shui și astrologiei chineze, poți atrage și menține dragostea în viața și în casa ta.

Zodiile de dragoste

Fiecare nativ din zodiacul chinezesc are o zodie de dragoste, care rămâne aceeași pentru toată viața. Așadar, fiecare triunghi de alianță are câte un animal de dragoste. 

Primul triunghi de alianță este cel Tigru-Cal-Câine. Acestea au ca zodie de dragoste Iepurele verde. De ce spunem verde? Pentru că trebuie să păstram elementul zodiei. Iepurele nu poate avea altă culoare și are la bază elementul lemn. 

Iepurele verde ca remediu se amplasează în Estul dormitorului. 

Următorul triunghi de alianță este cel Șobolan-Dragon-Maimuță. Acești nativi au ca zodie de dragoste Cocoșul auriu. Este important ca acesta să fie auriu, pentru că are la bază elementul metal. Nu avem voie să amplasăm în dormitor un cocoș de altă culoare, pentru că altfel, nu va avea efect. Acesta se amplasează în vestul dormitorului.

Un alt triunghi de alianță este Iepure-Oaie-Mistreț, care au ca zodie de dragoste Șobolanul albastru. Șobolanul trebuie să fie albastru, fiindcă elementul acestui animal este apa. Acesta se amplasează în Nordul dormitorului.

Ultimul triunghi de alianță este Bivol-Șarpe-Cocoș, care au ca zodie de dragoste Calul roșu, ce se amplasează în sudul dormitorului. 

Aceste zodii de dragoste pot fi aduse în viața noastră prin mai multe metode și variante. Prima variantă este achiziția unui remediu, despre care am vorbit mai sus. Dacă nu îți place să incluzi aceste obiecte în dormitor, poți să sari peste acest pas. Există varianta ca tu să ai zodia de dragoste în chartul personal. Dacă ești, de exemplu, un nativ Cal, poți să ai zodia Iepure în chartul tău, adică poți fi născut într-o zi de Iepure, într-o lună de Iepure sau la o oră de Iepure.

Mai ai varianta de a-ți aduce tu însuți animalul de dragoste în viața ta prin mici trucuri. Dacă ești femeie și porți bijuterii, îți poți cumpăra ceva în forma animalului de dragoste. Dar trebuie să fie animalul în întregime. 

Când vorbim de dragoste, mai există un punct de vedere pe care putem să îl abordăm - cel al Feng Shui-ului. Există un sector în locuință care aparține dragostei și căsătoriei, cel de Sud-Vest. 

Astfel, indiferent dacă stai în chirie sau ai propria locuință, sunt câteva aspecte de care să ții cont în ceea ce privește amenajarea acestui sector de Sud Vest. Trebuie să știi, cu aproximație, ce încăperi aparțin acestui sector. Poate fi o parte de hol, o parte din camera de zi etc. Există și locuințe cu sectoare lipsă, deci este important acest lucru, fiindcă poate însemna ghinion în dragoste.

Nu ar trebui să amenajezi partea de Sud-Vest a casei cu foarte mult lemn. Nu aduce foarte multe plante, pentru că verdele nu încurajează sectorul dragostei. De asemenea, un dormitor corect din punct de vedere Feng Shui este următorul:

-patul trebuie să fie unul dublu, adică pentru două persoane. Acest lucru reprezintă cuplul. Chiar dacă ești singur, dacă alegi un pat dublu, poți atrage o a doua persoană.

-patul trebuie să fie mărginit cu două noptiere identice prin formă, culoare, aspect. 

-două surse de lumină lângă/pe noptiere 

Youtube video image

Vezi și: Reguli Feng Shui pentru luna SEPTEMBRIE. Cum poți îmbunătăți sectorul sănătății sau al dragostei?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel