Semnul din timpul nopții care îți arată că ai o boală mortală. Diana Mihalcea: Trebuie să îi sperii. Ăsta e un semn
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Boala mortală pe care ai putea să o ai dacă te trezești în timpul nopții. Semnul la care să fii foarte atent. Colegii noștri de la DCMedical au scris un articol cu mai multe detalii folositoare despre semnele pe care le ignorăm.

Boala mortală pe care ai putea să o ai dacă dormi pe două perne. Semnele din timpul nopții care pot semnala faptul că inima ta nu funcționează corect.

Când trebuie apelat la cardiolog

Dr. Diana Mihalcea, medic primar Cardiologie, a explicat în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la DC MEDICAL și Spectacola, care sunt principalele semne că inima nu funcționează corect.

"Pacienții ar trebui să vină dacă prezintă o durere toracică. O durere toracică, de exemplu, cu un caracter de gheară, spun ei, care apare n-a mai fost niciodată și a apărut acum, așa-numită angină de novă. Trebuie să-i sperii.

Dacă pacienții prezintă de asemenea o astfel de durere, să spunem că o au de 3-4 ani, dar acum s-a agravat, nu mai apare, că merg o stație de autobuz, trebuie să se oprească de două-trei ori până fac acea stație de autobuz pe jos.

De asemenea pot veni, dacă respiră un pic mai prost, sau ceea ce numim noi medical dispnee. Dacă au, de exemplu această dispnee, această respirație grea noaptea și obligă să se ridice în șezut, nu mai pot dormi sau au nevoie de mai multe perne să-și pună sub cap.

Ăsta e un semn de insuficiență cardiacă”,  a explicat dr.  Diana Mihalcea, medic primar Cardiologie, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la DC MEDICAL și Spectacola.

Insuficiența cardiacă, ce este

Insuficiența cardiacă apare atunci când mușchiul inimii nu pompează sânge la fel de eficient precum ar trebui. În astfel de situații, sângele se poate întoarce și lichidul se poate acumula în plămâni, cauzând dificultăți în respirație.

Tratamentul adecvat poate ameliora simptomele insuficienței cardiace și poate ajuta unele persoane să trăiască mai mult. Schimbările în stilul de viață pot îmbunătăți calitatea vieții. Încercați să pierdeți în greutate, să faceți exerciții fizice, să consumați mai puțină sare și să gestionați stresul.

Cu toate acestea, insuficiența cardiacă poate pune viața în pericol. Persoanele cu insuficiență cardiacă pot prezenta simptome severe. Unii pot avea nevoie de un transplant de inimă sau de un dispozitiv care să ajute inima să pompeze sânge.

Citește articolul în continuare pe dcmedical.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

pixel