Șansele să fii înșelat pe durata verii sunt foarte ridicate! Un studiu arată că 67% dintre aventuri au loc în timpul unei vacanțe
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Când se schimbă anotimpurile, Soarele strălucește pentru o durată mai lungă a zilei. Ne luminează starea de spirit și ne crește energia atât simbolic, cât și chimic în creier. Iată de ce mai mulți oameni sunt predispuși să înșele în timpul verii!

Creșterile nivelului de serotonină vor face ca majoritatea oamenilor să fie mai fericiți, precum și o creștere generală a activității fizice, în special de tipul celei desfășurate în aer liber.

În plus, vremea mai bună coincide cu mai puține haine. Pe măsură ce renunțăm la straturi de îmbrăcăminte, mai multă piele este expusă, iar îmbrăcămintea sumară cu siguranță va atrage atenția potențialilor pretendenți. Iarna, uneori, poate fi o perioadă depresivă, iar schimbarea anotimpurilor poate fi impulsul de care corpul tău are nevoie pentru a se simți încrezător.

Vremea caldă duce la o stare de spirit mai bună și la o creștere a energiei, ceea ce poate determina o creștere a libidoului. Și apoi, pe lângă toate acestea, oamenii poartă haine mai provocatoare, pleacă în mai multe vacanțe și se bucură mai des de viața de noapte. Vremea caldă tinde să trezească spiritul adormit al sexualității. Dacă simți că relația ta devine mai tensionată pe măsură ce vremea devine mai frumoasă, nu este o combinație bună.

De asemenea, oamenii sunt mult mai sociabili vara. Vremea caldă ne pune într-o stare de spirit mai fericită și mai sociabilă. Ne aduce împreună prin numeroase evenimente sociale – cum ar fi mesele în aer liber, petrecerile în grădină și excursiile de grup la plajă. Cu mai mulți oameni într-o stare de spirit prietenoasă, chiar cochetă, ieșind să socializeze, există un număr mai mate de femei cu care să se întâlnească și, astfel, șanse crescute pentru un bărbat să fie infidel.

20 de semne care îți spun că partenerul tău s-a plictisit de relație. Cum abordezi problema?

Liderul european în relațiile extraconjugale, a făcut un sondaj cu peste 7.000 de membri pentru a afla câți au avut aventuri în timp ce erau în vacanță:

  • Sondajul a arătat că un uimitor 67% dintre aventuri au avut loc în timpul unei vacanțe de vară, iar mai mult de jumătate dintre participanți au recunoscut că au profitat de faptul că erau în vacanță cu prietenii pentru a avea o aventură.
  • 23% dintre cei care au participat la sondaj au mărturisit că și-au înșelat partenerul chiar în timpul vacanței petrecute împreună
  • 18% dintre oameni au recunoscut că au plecat singuri în căutarea unei aventuri de vacanță.
  • Deci, de ce sunt atât de mulți oameni infideli în vacanță? Pentru 66% dintre cei care au participat, răspunsul simplu afirmă că este „mai ușor de ascuns". Având în vedere că partenerii provin adesea din alte părți, nu există o proximitate directă sau legături mutuale și șansele de a se întâlni din nou sunt foarte mici.
  • Pentru majoritatea celor care au participat la sondaj, aventura din timpul vacanței este doar atât. 42% au declarat că aventura se termină odată cu sfârșitul vacanței.
  • Pentru 31% dintre participanți, aventura de vară s-a încheiat după doar o singură noapte de pasiune.
  • 27% dintre cei care au participat și-au prelungit vacanțele pentru a sta mai mult timp cu noua lor iubire.
  • Doar 11% dintre participanți au dezvăluit că au fost prinși.

Ce îi spui copilului despre părintele infidel? Terapeut: Nu-i vorbi despre furia ta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel