Ritualuri Feng Shui: cum să atragi norocul și abundența în 2023
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Feng shui este o metodă de a crea armonie în jur, iar cu ajutorul ritualurilor, ai ocazia să atragi abundența și prosperitatea. Numele acestei filosofii chinezești înseamnă vânt și apă, termeni asociați cu liniște, sănătate și bun augur. Iată cum te poți bucura de Feng shui!

La ce ritualuri Feng Shui poți să apelezi pentru abundență în 2023?

1. Ritual cu scorțișoară și cuarț

Scorțișoara este un condiment pe care sigur îl ai prin casă. Este foarte aromat și se bucură de proprietăți importante pentru Feng Shui. Atât aroma, cât și mirosul puternic îți pot influența starea de spirit, dar joacă și un rol în purificarea spațiilor și în atragerea abundenței.

Totodată, cuarțul are proprietatea de a canaliza energia în Feng Shui. Ca să atragi noroc și prosperitate, ai nevoie de o farfurie de dimensiuni mici și tămâie de scorțișoară. Dacă nu ai, poți folosi și un baton de scorțișoară sau cupe mai mari de scorțișoară măcinată. Ai nevoie și de o piatră de cuarț, indiferent de model.

Ca să realizezi acest ritual, începe prin a medita asupra obiectelor materiale, ținând cuarțul în mâna stângă și apoi lângă inima. Apoi, plimbă-te prin casă cu tămâia de scorțișoară aprinsă. Sau pune farfuria cu scorțișoară într-un colț al casei și las-o acolo peste noapte. Acest ritual contribuie la atragerea de prosperitate, bani, dragoste și noroc.

2. Ritual Feng Shui pentru curățarea casei de energii negative

Vrei să cureți energetic locuința? Poți să practici un ritual Feng Shui cel puțin o dată pe lună, ca să elimini energiile negative din fiecare încăpere. Poți folosi un bol, în care să realizezi o infuzie de apă cu mușețel, trandafir, dafin, lavandă sau scorțișoară. Dacă ai nevoie de un ritual mai simplu, folosește apă amestecată cu sare și oțet și lasă bolul în fiecare cameră din casă.

3. Ritual Feng Shui pentru atragerea norocului

Pentru acest ritual, îți trebuie 8 frunze de dafin și un pumn de zahăr într-un bol, alături de câteva bucățele mici de cărbune. Aprinde cărbunele și mergi prin fiecare cameră cu acest bol, parfumând locuința dintr-un capăt în altul.

Vezi și: Feng Shui. Ritual de casă nouă. Ce să faci când te muţi

Sursa: architecturaldigest.in

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Clopoțeii de vânt. Ce sunt și cum îi folosești în Feng Shui?

În esență, clopoțeii de vânt sunt folosiți în Feng Shui...

Cum decorăm bucătăria în stil Feng Shui? Sfaturi practice

Filosofia feng shui presupune aranjarea obiectelor din...

Feng Shui. ZECE recomandări pentru amenajarea sufrageriei

Amenajarea sufrageriei în stil Feng Shui presupune...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își glorifică prea mult trecutul

pixel