Ritual pentru abundență de încercat la început de lună. Îți trebuie doar TREI obiecte!
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Elina Umbrărescu ne oferă un ritual de încercat la începutul oricărei luni. Iată despre ce este vorba!

Ritualurile de abundență sunt practici sau ceremonii concepute pentru a atrage prosperitatea și succesul în viața unei persoane. 

Iată ce ne spune Elina Umbrărescu!

„Care este ritualul de abundență pe care îl fac la fiecare început de lună, încă de la începutul anului? Mi-a adus creșteri intre 5% și 80% într-o lună! Este foarte simplu și ai nevoie de doar trei lucruri: o hârtie, o monedă și scorțișoară. Poți să iei scorțișoară condiment.

Primul pas este să scrii țelul tău pe hârtie. De exemplu, în luna august, am încasat x sumă de bani în cel mai ușor și plăcut mod posibil. Important este să fie la prezent, să fie fără negație și să fie și emoție. Este foarte important să ne gândim și la emoția pe care am simți-o în momentul în care s-ar îndeplini aceasta dorință a noastră. Apoi mergi la ușa de la intrare. Dacă stai în apartament, rămâi cu spatele la ușă și cu fața spre restul apartamentului. Dacă stai la casă, poți să ieși în afara casei, cu ușa deschisă și cu fața spre casă. 

Iei foaia de hârtie și repeți de trei ori țelul tău. Să fie cu voce tare, fie doar în mintea ta și vizualizezi, te vizualizezi la sfârșitul lunii cu dorința îndeplinită și simți emoțiile pe care le-ai simți în acel moment. Apoi te gândești la "acolo unde se duce scorțișoara, se duce abundența". Și "atrag abundența cu ușurință și fără niciun blocaj în viața mea."

Pui scorțișoară pe monedă, sufli scorțișoară înăuntrul casei, lași moneda sub preșul de la intrare preț de 24 de ore, după care o iei și o pui pe hârtie."

Iată și un alt ritual interesant pentru abundență!

Ritualul „Fântâna Prosperității cu Apă și Fructe”

Ce ai nevoie?

1 bol mic cu apă curată

1 fruct proaspăt (de exemplu, un măr, o portocală sau un kiwi)

1 frunză de dafin

1 bucată mică de hârtie

1 pix

1 lumânare galbenă sau portocalie

1 mic sac sau pungă (opțional, pentru a păstra obiectele ritualului)

Pașii ritualului:

Găsește un loc liniștit unde te poți concentra fără distrageri. Aprinde lumânarea galbenă sau portocalie. Aceste culori sunt asociate cu energia și prosperitatea.

Pe bucata de hârtie, scrie clar și specific ceea ce dorești să atragi în viața ta. De exemplu: „Doresc să atrag oportunități financiare și succes în afaceri.”

Taie fructul în felii sau, dacă nu dorești să-l tai, pur și simplu ține-l în mâini. Vizualizează cum fructul se umple de energie pozitivă și abundență pe măsură ce îl ții.

Plasează frunza de dafin în bolul cu apă. Frunza de dafin este cunoscută pentru a simboliza succesul și claritatea. Pe măsură ce o adaugi în apă, vizualizează cum dorințele tale se amestecă și se materializează.

Plasează hârtia cu dorința ta în bolul cu apă, lăsându-o să plutească deasupra sau să se absoarbă în apă. Vizualizează cum dorințele tale se îmbibă în energia apei și devin reale.

Dacă ai tăiat fructul, poți să-l mănânci cu recunoștință sau să-l împărtășești cu cei dragi, exprimând astfel abundența și prosperitatea pe care le dorești.

Închide ritualul prin mulțumirea și recunoștința față de univers. Poți adăuga câteva cuvinte de încheiere, precum: „Mulțumesc pentru abundența care vine spre mine. Sunt pregătit(ă) să primesc și să împărtășesc toate binecuvântările.”

Dacă dorești, poți păstra frunza de dafin și hârtia într-un mic sac sau pungă, plasându-le într-un loc special pentru a menține energia ritualului.

Cum ne conectăm cu propriul suflet? Un ritual la care poți apela oricând, pentru mulțumire și recunoștință

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?