Relații karmice sau relații toxice? „Tot ce este toxic este al naibii de sexy, atrăgător, magnetic”. Părerea astrologului
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu ne aduce în prim-plan câteva răspunsuri cu privire la felul în care pot fi abordate relațiile toxice și faptul că oamenii se ascund în spatele ideii de „karmic” în loc să recunoască faptul că nu vor să schimbe nimic.

Astrologul Daniela Simulescu vorbește din experiența sa despre relațiile toxice.

Una dintre cele mai neplăcute concluzii din cariera mea de astrolog este următoarea: oamenii preferă să spună că au o relație „karmică", decât să accepte că, de fapt, sunt într-o relație toxică sau disfuncțională. Mă refer mai ales la relațiile amoroase. De ce să îți asumi că ai o problemă, că duci mai departe unele traume transgeneraționale, că ai unele tipare nepotrivite, când poți da vina pe karmă/ astrologie? Sună mai bine, nu-i așa? Al naibii de simplu! Știți de câte ori am auzit „este karmică - de aia nu pot să plec/ de aia nu ne rupem"? Sau și mai grav: merit să stau în relația asta să sufăr pentru că este karmică.

Dragii și dragile mele, continuă astrologul, după teoria astrologică, CAM TOATE relațiile din viața noastră, de orice natură, sunt "karmice". Și încă ceva: tot ce este toxic este al naibii de sexy, atrăgător, magnetic! Și dăunător până la cer și înapoi. Deci atracția aia puternică, fluturașii (nu aceia de la început, ci emoțiile acelea puternice greu de controlat) și momentele pasiv-agresive nu sunt de la „karmă! În niciun caz!

Să nu lăsăm, așadar, ideea de karmă să ne lege de mâini și de picioare, să ne dăm seama că fiecare vine într-o relaţie cu ceva şi nu înţelege de multe ori cu ce vine. De exemplu, tu poţi foarte bine să vii într-o relaţie şi ai un contract deja, la un anumit nivel, pe care îl duci şi i-l pui celuilalt în braţe, doar că nu ştii să-i spui ce i-ai dat şi nu ştii să îi spui ce vrei tu și apoi te întrebi de ce nu merge. Sigur că acest contract implicit devine clar după 6-9 luni de relaţie, când ți se pare că vrei să petreci mai mult timp cu partenerul sau vrei să vizitezi mai des familia împreună, că vrei un copil, vrei o casă, etc. 

Ăsta este un contract nevăzut, care face mult rău pentru că nu ştii exact ce vrea celălalt de la tine şi tu vei face ce ai învăţat acasă sau din relaţiile tale vechi sau pur şi simplu ce crezi tu că celălalt îţi transmite că vrea de la tine. Toate astea, diminuate, afectate, perturbate de ce ştii în momentul respectiv şi ce resursă ai, că poate vezi că celălalt are nevoie de ceva, poate decodifici corect ce anume are nevoie, dar nu îi poţi oferi. Celălalt va face, probabil, la fel. De multe ori ajungem să presupunem în relaţii. Mai rar întrebăm, mai rar verificăm dacă celuilalt îi place sau are nevoie de un anumit lucru”.

Contractul relațional ar trebui să fie unul clar și sincer încă de la început, iar pentru asta noi ar trebui să știm exact cu ce „bagaj” intrăm în relație sau dacă nu cumva, în loc de bagaj, venim doar cu o pereche de bocanci, nepregătiți pentru o zi de vară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Aphantasia. Când mintea rămâne fără imagini

Îți este ușor să îți imaginezi lucruri? Nu toți oamenii...

Este iubirea doar chimie în creier? Ce spun cercetătorii

Poate că dragostea este doar o chestiune de chimie a...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel