Masculin și Feminin în astrologie. De ce NU contează zodia atunci când întâlnești pe cineva?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Vrei să știi ce primează cu adevărat în astrograma unei persoane pe care o întâlnești? NU zodia! Iată ce informații primim de la astrologul Daniela Simulescu.

De obicei, tindem să catalogăm oamenii după zodia lor. Să spunem că ai întâlnit pe cineva, bărbat sau femeie și îți place compania acestuia/acesteia. Dar dai un pas în spate atunci când auzi că are semnul solar Berbec sau Balanță. Totuși, acest aspect nu are o atât de mare importanță în momentul în care cunoaștem pe cineva sau îl vedem pentru prima dată.

De aceea, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, vine cu sugestii utile. Astrologul este de părere că atunci când întâlnim un bărbat sau o femeie, sunt alte aspecte din harta natală de care ar fi bine să ținem cont.

De exemplu, pe lângă Soare, primează Luna, Venus, dar și Marte. Ar fi grozav să știm în ce semne sunt aceste planete în harta natală a respectivei persoane.

De ce sunt atât de importante? 

Soarele, adică zodia sau semnul solar, reprezintă personalitatea și vitalitatea. Însă feminitatea unei doamne sau domnișoare, de pildă, este oferită de poziția lui Venus, dar și a Lunii în harta natală. Luna este și cea care ne arată emoțiile și modul în care simte o persoană. Iar Venus ne pune la dispoziție detalii unice referitoare la modul în care se comportă o femeie, iubește, cucerește sau ce anume îi place.

Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, semnul nostru Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

Mai mult, dacă Venus vine înainte de semnul tău solar în zodiac (deci dacă ai zodia Scorpion cu Venus în Balanță), Venus se numește 'stea de dimineață'. Înseamnă că este probabil să ai o abordare mai directă în relațiile tale, că apreciezi mult conexiunea sexuală și că ești confortabil cu ideea de a face primul pas.

Dacă Venus vine după semnul tău în zodiac (deci dacă ești un Scorpion cu Venus în Săgetător), ai tendința să aștepți ca partenerul tău să facă prima mișcare și ești super concentrat pe conexiune emoţională, mai mult decât pe cea fizică. Probabil că ești și o fire romantică. Și deopotrivă, același lucru este valabil și pentru persoana ta specială, desigur!

În schimb, atunci când vine vorba despre un domn, va trebui să îi acordăm o atenție mărită lui Marte. Această planetă în harta natală vorbește despre modul de a acționa, dar și de motivația din spatele acțiunii sale. Dacă bărbatul ar fi, să zicem, un Rac, nu trebuie să spui imediat că este sensibil și atât. Dacă acesta are Marte în semnul Berbecului, va acționa precum un Berbec în momentele de criză. Adică, devine foarte tensionat, dar și extrem de impulsiv.

Totodată, dacă o femeie are Soarele în Balanță, dar semnul lui Venus în Scorpion, aceasta nu o să mai afișeze caracteristicile care aparțin Balanței.

Așadar, aceste aspecte din astrogramă sunt foarte importante la o primă vedere. Iar ceea ce am detaliat este valabil nu doar pentru posibile întâlniri amoroase, ci și pentru parteneriate sau diferite colaborări. Ne putem da seama cum ar reacționa un coleg sau un partener într-o situație de criză. 

În final, încearcă să reții că nu trebuie să punem atât de mult preț pe zodie când întâlnim pe cineva. Sunt mai importante alte aspecte din harta noastră natală.

Îți sugerăm și: Martie: cea mai bulversantă lună a anului! Care sunt predicțiile pentru a treia lună din 2023?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel