Ce reprezintă sufletul pereche și cum știi că l-ai întâlnit?
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Ce înseamnă cu adevărat „Suflet pereche”? Care sunt semnele că l-ai întâlnit?

Ce reprezintă un 'suflet pereche'?

Sufletul pereche este cel care facilitează creșterea personală. În consecință, un suflet pereche îți poate schimba viața. Da, fie prin bunătate și dragoste, fie prin traume și durere. De fapt, un suflet pereche te poate schimba și este cel care te apropie de sinele tău. Indiferent dacă ești conștient sau nu.

Sufletele pereche sunt cele pe care le întâlnești ca să înveți anumite lecții. De ce nu, poate că ai împărtășit cu ele viețile trecute sau chiar le-ai cunoscut într-o lume a spiritelor. Dar le întâlnești pentru prima dată în lumea fizică. Din acest motiv, se spune că atunci când îți găsești sufletul pereche, simți că îl știi de o viață. Sau ai sentimentul că l-ai cunoscut înainte.

Conexiunile cu sufletul pereche nu înseamnă întotdeauna dragoste

O relație cu un suflet pereche nu înseamnă neapărat una romantică. Deși poate fi și așa. Însă, un suflet pereche poate fi și un membru din familie. Un coleg, un prieten sau un străin de pe stradă, care din două cuvinte te poate face să înțelegi că el este sufletul tău pereche.

Putem avea chiar mai multe suflete pereche într-o singură viață. Prin alegerea noastră personală, ne îndreptăm atenția către anumite suflete și ne putem îndepărta de altele. Nu este obligatoriu să îți întâlnești sufletul pereche în această viață. Iar dacă îl găsești, asta nu înseamnă că trebuie să rămână în viața ta pentru totdeauna.

Să dăm un exemplu. Să spunem că cel mai bun prieten al tău din liceu, cu care nu ai mai vorbit de mai bine de 20 de ani a fost sufletul tău pereche. Este cel care ți-a oferit primii fiori ai dragostei și alături de care ai trăit perioada tumultuoasă a adolescenței. Însă, v-ați despărțit, v-ați transformat în oameni diferiți.

Prima iubire, despre care ziceai cu tărie că este și ultima. Poate că acea persoană a fost sufletul tău pereche, la vremea respectivă, chiar dacă te-a lăsat cu inima frântă. De multe ori, din aceste legături învățăm lecții valoroase despre dragoste și romantism, dar și lucruri dureroase, despre altruism și iertare.

Care sunt semnele că ai găsit un suflet pereche?

Sufletele pereche ajung în viața ta ca să îți ofere lecții de o maximă importanță. În cazul în care au fost legături toxice și abuzive, ai învățat cum să te aperi, cum să te ridici și ai înțeles ce nu ai mai suporta la viitoarele relații. Sau poate că sufletul tău pereche a fost mult prea supus și amabil. Iar tu ai profitat de el într-o oarecare măsură.

Oricare ar fi fost lecția ta, a trebuit să o înveți, astfel încât să dobândești informații importante.

În egală măsură, relațiile cu sufletele pereche nu trebuie să se încheie brusc. Poți să rămâi prieten cu el/ea sau parteneri romantici pentru totdeauna. Asta numai dacă alegi să crești împreună cu acea persoană și să înveți lecții valoroase de la ea.

În cazul în care tu și sufletul tău pereche stabiliți de comun acord să continuați relația, atunci ajungi la o decizie energetică și sufletească de a nu mai întâlni alți parteneri romantici.

Atunci când o relație cu un suflet pereche se încheie, nu dispera. Există și alte suflete pereche de care te poți lega. Așadar, poți să nu fii menit să rămâi pentru totdeauna cu un anumit partener romantic. Este vorba doar despre alegeri.

Îți recomandăm să citești și: Teoriile iubirii. Care sunt cele mai importante, conform psihologilor?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își glorifică prea mult trecutul

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să-și ceară iertare de la partener

pixel