Astrologia relațională. Cum se evaluează compatibilitatea și armonia dintre două persoane?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Astrologia relațională este un domeniu al astrologiei care se concentrează pe interpretarea și analiza relațiilor interpersonale, fie ele romantice, profesionale, familiale sau de altă natură.

Astrologia relațională folosește principiile și simbolurile astrologice. Aceasta presupune utilizarea hărților natale ale nativilor implicați în relație, pentru a înțelege dinamica dintre ele, compatibilitatea lor și posibilele provocări sau oportunități care pot apărea în cadrul relației.

Astrologii pot examina interacțiunile dintre planetele din harta natală a fiecărei persoane și modul în care acestea se pot potrivi sau se pot confrunta cu cele ale partenerului lor.

De asemenea, aspectele astrologice, cum ar fi conjuncțiile, opozițiile, trigonurile și sextilele, sunt analizate pentru a evalua compatibilitatea și armonia dintre două persoane. Se iau în considerare și alți factori astrologici, cum ar fi pozițiile Lunii, ale lui Marte, Venus și ale altor planete care au semnificație în relații.

Ce înseamnă atunci când Venus tranzitează semnul tău? Da, influenţează enorm viaţa ta amoroasă

Un lucru este cert: astrologia relațională poate oferi o perspectivă asupra dinamicii interpersonale și poate ajuta la înțelegerea motivelor, a nevoilor și a pattern-urilor comportamentale care pot influența relațiile.

Înainte de a începe o sesiune de astrologie relațională, clarifică-ți așteptările și obiectivele. Ce vrei să înțelegi sau să rezolvi în legătură cu relația ta? Comunicarea acestor așteptări va ajuta astrologul să îți ofere informațiile și sfaturile potrivite.

Astrologia este doar una dintre numeroasele modalități de înțelegere a relațiilor. Nu este singura perspectivă validă și nu ar trebui să fie folosită exclusiv pentru a lua decizii majore în viața ta. 

Compatibilitatea între zodii NU există

Mihaela Dicu este membru fondator și președinta de onoare a Asociației Astrologilor din România (AAR), înființată în 2004 (aar.org.ro).

În cartea sa, Astrologia relațională. Dragoste și sexualitate, aceasta tratează subiecte precum: Predispoziții relaționale generale, Cine cu cine se însoțește, Mereu îndrăgostiți, Asteroidul Eros - Relațiile fericite, Celibatul - Obsesii și deviații sexuale, Compatibilitatea relațională, Nodurile lunare în sinastrie, Combinația masculin-feminin și repartizarea elementelor în relația de cuplu.

Ce aflăm din descrierea cărții? 

Așa cum toate celelalte aspecte ale vieții noastre sunt influențate de stele și zodii, la fel și relația de cuplu este sub impactul lor.

Hărțile natale determină modul în care ne alegem partenerul și modul în care ne exprimăm sentimentele. Astrologia relațională se ocupă de studierea predispozițiilor afective individuale și de evaluarea potențialului unei relații.

Prin intermediul ei, puteți descoperi dacă sunteți compatibili cu persoana iubită și dacă relația voastră are perspectivă.

Veți învăța cum să aplicați regulile astrologiei relaționale pentru a vă cunoaște mai bine partenerul, pentru a identifica punctele forte și punctele slabe ale cuplului vostru și pentru a găsi soluții și strategii pentru îmbunătățirea vieții în doi.

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Horoscop internațional. Ce îi așteaptă pe Berbeci, Gemeni și Lei în luna mai?

pixel