Masculin și Feminin în astrogramă. Nu Zodia contează când întâlnești prima dată pe cineva
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu vine din nou înaintea noastră cu o încercare de clarificare a ce anume este important într-o astrogramă a unei persoane nou-venite în viața noastră. Detalii mai jos. 

Când cunoașteți un bărbat sau o femeie, transmite astrologul Daniela Simulescu, trebuie să țineți cont de câteva aspecte importante și anume de: Soare, Lună, Venus și Marte și în ce semne sunt acestea în harta natală a persoanei respective. 

Astrologul ne spune că feminitatea pe care o emană o femeie este dată de poziția lui Venus, dar și a Lunii în harta sa. Dacă Soarele ne arată personalitatea și vitalitatea, atunci Luna ne va arăta emoțiile, felul în care simte acea persoană, în timp ce Venus va oferi detalii importante cu privire la felul în care se comportă, cucerește, iubește și ce anume îi place. 

Pe de altă parte, atunci când vine vorba despre un bărbat, trebuie să îi acordăm atenție maximă lui Marte, cel care ține de modul de a acționa și de motivația din spatele acțiunilor noastre. Chiar dacă bărbatul ar fi, să spunem, un Rac, avându-l pe Marte în Berbec, acesta va acționa precum un Berbec în momente de criză, adică va fi tensionat și foarte impulsiv. 

Dacă o femeie are Soarele în Balanță, să zicem, dar Venus în Scorpion, atunci ea nu va mai afișa deloc atributele care țin de semnul Balanței. 

Toate aceste aspecte sunt importante și când vine vorba despre alte parteneriate și de felul în care colaboratorii noștri ar putea reacționa pe vreme de criză. Așadar, mai multă atenție nu doar la Zodie, ci și la alte aspecte din astrograma cuiva.

Astrologul Daniela Simulescu a indicat la un moment-dat și importanța Nodurilor Lunare punând semnul egal între „karmic” și „toxic”. Astrologul consideră că relațiile dificile din care ne este greu să ieșim, sau în cadrul cărora „tragem”, sunt mai degrabă relații „otrăvite” de toxicitatea nevindecării noastre. 

Astrologul afirmă că în experiența sa îndelungată a întâlnit oameni care numesc „chimie” o atracție inexplicabilă către persoane care apar în viața noastră având același marcaj precum Nodurile Lunare personale. Să presupunem că X are Nodul Nord în Berbec și Nodul Sud în Balanță, atunci persoanele pe care le va întâlni și față de care va simți această „chimie nebună” s-ar putea să aibă marcaj de Berbec și/ sau de Balanță.

Această energie a Nodurilor Lunare apare a fi mai presus de noi, mișcând ceva în trăirile noastre interioare. Poate chiar tresărirea unei traume care se cere a fi rezolvată prin intermediul unei persoane care să o aducă din nou la suprafață. Să nu uităm că Nodul Sud este acela care ne impregnează cu un tipar transgenerațional, cu o suferință dincolo de noi înșine, care se cere a fi rezolvată prin lecții învățate și dureri vechi depășite. Mai multe detalii despre acest subiect găsești aici și aici! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel