Feng Shui. Simbolurile norocoase pe care trebuie să le ai în casa ta!
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Simbolurile de prosperitate sunt populare printre pasionaţii de Feng Shui. Dacă doreşti să aduci puţină energie bună şi noroc în locuinţa sau biroul tău, alege una sau două dintre elementele de mai jos. Ai grijă să nu îţi încarci spaţiul cu prea multe deodată, întrucât s-ar putea să aibă efectul invers. Iată, mai jos, cinci dintre simbolurile de prosperitate pentru casa ta:

1. Buddha care râde

În cultura chineză, Buddha care râde este un simbol binecunoscut care poate aduce noroc, fericire și bogăție în viața cuiva. Există multe versiuni diferite. De exemplu, dacă doreşti noroc la bani, poți alege una care ține sau stă pe o grămadă de aur.

2. Pisica norocoasă – Maneki Neko

Pisica lui Maneki Neko, originară din Japonia, este unul dintre cele mai utilizate simboluri de bogăție. Se crede că acest simbol atrage noroc și, de asemenea, un magnet pentru bani. Are multe nume precum pisică norocoasă, pisică de bani, pisică de avere și este poziționată de obicei la intrarea în magazine. Palma ridicată a pisicii arată o acțiune primitoare care semnifică invitarea norocului financiar în magazine. Există diferite culori și modele de design ale unei pisici norocoase cu semnificații diferite. 

3. Simbolul peștelui (Arowana)

Peștele Arowana, cunoscut și sub numele de dragonul de aur, este considerat un simbol Feng Shui care aduce bogăție proprietarului său dacă este bine tratat. Poți avea un acvariu cu pești Arowana vii sau figurine de decor, ori un tablou care înfăţişează acest simbol.

4. Pixiu – Simbol al bogăției

Pixiu este unul dintre cele mai populare simboluri norocoase despre care se crede că îl ajută pe proprietar să beneficieze de câștiguri financiare și noroc.

Potrivit legendei chineze, Pixiu este al 9-lea fiu al dragonului ceresc și are un aspect unic. Combină capul de dragon, corpul unui cal, picioarele chi Lin, asemănător cu un leu. Are, de asemenea, aripi pe ambele părți și se crede că atrage prosperitate din toate direcțiile. Cea mai semnificativă trăsătură este că nu are anus, ceea ce înseamnă că permite doar intrarea bogăției, să se acumuleze și să le împiedice să se scurgă.

De aceea, Pixiu este ales de persoanele care doresc să-și îmbunătățească norocul în bani. Vine în multe forme și materiale, de exemplu, figurine, brățări, accesorii de bijuterii din aur etc.

5. Barca cu pânze - simbol al norocului

Nava bogăției este un decor comun în birourile afaceriştilor chinezi. Ei credeau că poate ajuta la creșterea și multiplicarea bogăției și deschiderea oportunităților. De obicei, este umplut cu articole precum lingouri de aur, pietre prețioase, monede și orice înseamnă bani.

sursa: fengshuibeginner.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Clopoțeii de vânt. Ce sunt și cum îi folosești în Feng Shui?

În esență, clopoțeii de vânt sunt folosiți în Feng Shui...

Cum decorăm bucătăria în stil Feng Shui? Sfaturi practice

Filosofia feng shui presupune aranjarea obiectelor din...

Feng Shui. ZECE recomandări pentru amenajarea sufrageriei

Amenajarea sufrageriei în stil Feng Shui presupune...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel