Dr. Brandon Fadner: Pașii mici pe care îi poți face pentru a slăbi. Introdu aceste sfaturi în rutina ta de zi cu zi!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Mulți oameni își propun să slăbească, dar cum pot ei atinge acest obiectiv într-un mod sănătos? Află care sunt sfaturile unui doctor!

St. Luke's Health este un spital acreditat din Statele Unite. Dr. Brandon Fadner, chirurg minim invaziv și bariatric din cadrul spitalului, împărtășește câțiva pași mici pe care oamenii îi pot urma pentru a pierde în greutate.

Iată sfaturile medicului!

1. Nu consuma alimente procesate

„Evită alimentele procesate. Un mod simplu de a conceptualiza acest lucru este să eviți centrul magazinelor alimentare, deoarece acolo se găsesc produsele ambalate și procesate care vor rezista mai mult într-o pungă sau cutie. Dacă te orientezi către periferia magazinului alimentar, acolo vei găsi fructe și legume proaspete, precum și carne proaspătă, cum ar fi pui, vită, pește proaspăt și alte alimente de acest gen.”

2. Nu îți lua caloriile din băuturi

„Nu consuma caloriile prin băuturi. Ce înseamnă asta? Ei bine, băuturile precum sucurile acidulate și chiar multe băuturi sportive sunt pline de zahăr. Pancreasul tău nu prea le agreează când primești calorii sub formă lichidă în cantități mari. Ideal ar fi să bei în fiecare zi apă, ceai negru neîndulcit și cafea neagră. Fă loc și pentru mici plăceri din când în când.

Gândurile îți determină viitorul. Cât de ușor este să afectezi „puritatea” gândului?

3. Echilibrează mâncarea din farfurie

”Următorul lucru pe care îl spun pacienților mei este să echilibreze farfuria în următorul mod: cea mai mare parte a ceea ce consumi ar trebui să fie reprezentată de plante și legume. Dacă vrei să consumi carne, există modalități de a o face. Dintr-un motiv oarecare, dieta noastră tipică este cam inversată. Punem carnea și felul principal ca porțiunea cea mai mare pe farfurie, când de fapt cel mai sănătos lucru este să ne concentrăm pe fibrele proaspete și nutrienții proaspeți care provin din verdeață și fructe.

4. Fii activ fizic

„Găsește 30 de minute pe zi pentru a fi activ fizic și transformă activitatea într-un exercițiu pentru sănătatea mentală. Este timpul pentru o pauză de la stresul locului de muncă, de la cerințele familiei și de la alte lucruri care te distrag de la activitățile de îngrijire personală în timpul vieții de zi cu zi. Cred că majoritatea oamenilor, atunci când se dedică cu adevărat acestei sarcini, pot găsi acele 30 de minute suplimentare. Vorbim despre a merge în jurul blocului, nu despre a face crossfit, cel puțin nu încă. Dar ieși, plimbă-te în jurul blocului. Ia o pauză și vei fi surprins de simplul fapt că a te mișca timp de 30 de minute pe zi va începe să dea rezultate efective. După aceea, poți să-ți intensifici eforturile. Acea activitate de 30 de minute poate începe cu o plimbare în jurul blocului și se poate transforma într-o alergare în jurul blocului.”

Nu ai parte de un somn odihnitor? Iată care pot fi factorii perturbatori!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DOUĂ rețete delicioase care nu îngrașă. Încearcă-le și tu!

Ne aflăm în sezonul Taurului, care vorbește și despre...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu frici și emoții

pixel