De ce nu e bine să ai stâlpi la intrarea în casă
Autor: Liana Ganea
Data publicării:
Experţii în feng shui spun că nu este bine să avem în fața ușii stâlpi, copaci sau alte lucruri care ar putea împiedica privirea. Află ce rău îți pot aduce acestea și cum ar trebui să arate intrarea ta în casă.

Se zice că nu e bine ca în faţa casei să ai pomi sau piloni de susţinere ori coloane artizanale de-o parte şi de alta a uşii de la intrare. Ar aduce certuri în familie şi chiar divorţ.

Potrivit regulilor de feng shui, în fața ușii de la intrare nu ar trebui să existe stâlpi sau alte lucruri care ar putea împiedica privirea. Nici măcar vaze mai înalte. Dacă ai aceste obstacole, ele vor bloca lumina soarelui, având mai puțină lumină naturală în casă. Se spune că acest lucru îți va aduce probleme cu banii și cu lucrurile de valoare pe care le deții.

De asemenea, trebuie să ai grijă ca ușa de la intrare în casă să nu fie față în față cu ușa casei vecinului de vizavi, deoarece riști să intri într-un conflict cu acesta. În cazul în care locuința ta are două intrări, asigură-te ca cele două uși să nu fie aliniate.

Pentru ca locuința ta să emane și să capete energie bună, intrarea în casă trebuie să fie luminoasă și destinsă. Specialiștii în feng shui, spun că zidul în care este montată ușa locuinței trebuie să fie deschis, larg, luminos și orientat către răsărit sau către sud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Clopoțeii de vânt. Ce sunt și cum îi folosești în Feng Shui?

În esență, clopoțeii de vânt sunt folosiți în Feng Shui...

Cum decorăm bucătăria în stil Feng Shui? Sfaturi practice

Filosofia feng shui presupune aranjarea obiectelor din...

Feng Shui. ZECE recomandări pentru amenajarea sufrageriei

Amenajarea sufrageriei în stil Feng Shui presupune...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel