Cum faci pe cineva să se gândească numai la tine. Iată patru tactici utile!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Vrei să fii acea persoană la care nu se pot opri să se gândească? Iată câteva modalități de a lăsa o impresie de durată și de a fi de neuitat!

A face pe cineva să se gândească mai mult la tine nu înseamnă să joci jocuri sau să folosești tactici de manipulare, ci să fii o persoană demnă la care să se gândească. Este vorba despre construirea unor conexiuni autentice, despre a fi tu însuți și a lăsa un impact pozitiv asupra celor din jurul tău.

Creează asocieri pozitive

Ai auzit vreodată de condiționarea clasică? Este un fenomen psihologic în care două lucruri devin legate în mintea unei persoane atunci când se întâmplă simultan, făcându-ne să credem că sunt cauză și efect. Poți folosi un principiu similar în avantajul tău. Asigură-te că acea persoană te asociază cu experiențe sau sentimente pozitive. Fii amabil, amuzant sau susținător ori de câte ori ești prin preajma lor. În timp, ei vor începe să te asocieze cu acele vibrații pozitive.

Fii un mister

Oamenii sunt, prin natura lor, creaturi curioase. Folosește acest lucru în avantajul tău, prin crearea un pic de mister în jurul tău. Nu dezvălui totul despre tine de la început. Lasă unele lucruri la imaginația lor și dă-le indicii despre ce te face interesant. De exemplu, ai putea să împărtășești un talent surprinzător pe care îl ai: „Oh, da, am o centură neagră în taekwondo. Aș putea să-ți arăt câteva mișcări data viitoare, dacă vrei."

Este ca și cum ai lăsa firimituri pentru ei să le urmeze, determinându-i să se gândească din ce în ce mai mult la tine. Stârnește-le curiozitatea și vor fi nerăbdători să descopere misterul.

Relațiile noastre ne dezvăluie adevăratul despre sine. Nu este vorba despre ceilalți, ci numai despre tine!

Folosește efectul Zeigarnik

Vorbind despre mister, ai experimentat vreodată acel sentiment agasant de afaceri neterminate? Imaginează-ți că te uiți la serialul tău preferat și, exact în momentul cel mai palpitant, episodul se termină în suspans. Rămâi nerăbdător să știi ce se întâmplă în continuare. Acel sentiment de dorință de încheiere, dar fără să o primești, este ca efectul Zeigarnik. În mod similar, în conversații sau interacțiuni, lăsând lucrurile puțin deschise sau misterioase poate face cealaltă persoană curioasă și să se gândească la tine chiar și după ce interacțiunea s-a încheiat. De exemplu, spune-i persoanei de care îți place despre un mic cadou pe care i l-ai luat și care ți-a amintit de ea. În mod natural, va întreba ce este, dar nu îi spune pur și simplu. Spune ceva de genul: „Va trebui să aștepți și să vezi, dar crede-mă, e ceva special."

Fii obsedat de tine însuți

Un secret pentru a face pe cineva să se gândească mai mult la mine este să devin obsedat de mine însumi? Da. Dar înainte să începi să-ți imaginezi o explozie de selfie-uri narcisiste, citește în continuare. A deveni obsedat de tine însuți într-un mod sănătos înseamnă să prioritizezi îngrijirea de sine, iubirea de sine și creșterea personală. Când ești cu adevărat fericit și împlinit în propria ta viață, radiezi acea energie pozitivă, făcându-te mai atractiv și intrigant pentru ceilalți. Deci, investește în tine, urmărește-ți pasiunile și privește cum ceilalți sunt atrași de energia și entuziasmul tău pozitiv.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel