Crezi că partenerul tău este îndrăgostit de altcineva? Iată cum îți poți da seama!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Dacă suspectezi că partenerul tău este îndrăgostit de altcineva, iată câțiva indicatori care îți pot confirma această bănuială!

Dacă partenerul sau partenera bifează mai multe lucruri din această listă, gândește-te dacă inima sa nu aparține altcuiva!

Este dintr-o dată mai puțin interesat de tine

Acesta este probabil cel mai evident semn că este interesat de altcineva. Când cineva are sentimente pentru noi, va face multe eforturi pentru a fi cât mai aproape, atât fizic, cât și emoțional. Dacă partenerul tău a încetat brusc să te asculte sau relația fizică dintre voi s-a oprit brusc, este timpul să începi să te îngrijorezi.

Evită să iasă cu tine în public

Dacă nu vrea să meargă nicăieri în public cu tine, cu siguranță există o problemă. Acesta este un semn că nu vrea ca lumea să vă vadă ca un cuplu. Nu vrea ca persoana de care este îndrăgostit să vă vadă împreună.

Se enervează și devine defensiv rapid

Acesta a fost un semn evident de-a lungul timpului, dar unii dintre noi încă aleg să-l ignore atunci când se află într-o astfel de situație. Dacă o femeie suspectează că bărbatul ei este îndrăgostit de altcineva și îl întreabă despre aceasta, reacția sa imediată spune multe. Dacă se enervează și devine defensiv imediat și o acuză de spionaj, este evident pentru că se simte vinovat și ascunde lucruri.

Arată semne clasice de infidelitate

Telefonul și laptopurile lor sunt acum puternic păzite. Te acuză de înșelat. Acum petrece din ce în ce mai puțin timp cu tine, în timp ce petrec mai mult timp „la muncă" sau „cu prietenii". Și există o lipsă de conexiune fizică.

Cum se simte partenerul infidel după ce a comis fapta. Psihoterapeut: Nu mai poți să te prefaci și să minți!

Vorbește constant despre altcineva

Dacă partenerul tău s-a îndrăgostit de altcineva, nu va putea să ascundă acest lucru. Până la urmă, acea persoană va fi mereu în mintea lui. Tuturor ne place să vorbim regulat despre persoana de care ne-am îndrăgostit și partenerul tău nu este diferit.

Îl suspectezi de minciună

Dacă un bărbat se îndrăgostește de cineva nou, este doar o chestiune de timp până când începe să spună minciuni. Dacă observi semne evidente de minciună, există șanse mari să fi dezvoltat sentimente pentru altcineva.

Nu mai este deschis cu tine

Poate obișnuiați să vorbiți despre orice și să vă împărtășiți toate gândurile și sentimentele. Relația voastră ar trebui să fie un spațiu deschis și sigur, unde să puteți împărtăși totul. Totuși, dacă are sentimente pentru altcineva, acest lucru s-ar putea să se fi schimbat. Dacă observi o diferență și se închide emoțional față de tine, nu este o veste bună. S-ar putea să se confeseze altei persoane.

Simți că nu o să îți mai recapeți niciodată speranța? Iată cum poți începe să te vindeci!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

A treia persoană din relație: Soacra. Este prea băgăcioasă?

Câteodată, unele relații nu sunt formate din două...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Cum se simte partenerul infidel după ce a comis fapta. Psihoterapeut: Nu mai poți să te prefaci și să minți!

Freepik.com

Crezi că partenerul tău este îndrăgostit de altcineva? Iată cum îți poți da seama!

Sursa: pixabay.com

Horoscop IULIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Freepik.com

Lună Nouă în Rac pe 6 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel