Comic Con va fi de vineri la Bucureşti! Actori din Harry Potter si Game of Thrones, vedete ale evenimentului
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
East European Comic Con, cel mai important eveniment dedicat pasionaților de seriale, filme, benzi desenate, are loc la Romexpo, de vineri până duminică.  

Actori cunoscuţi de la Hollywood vor fi prezenţi la Bucureşti să-şi întâlnească fanii, să le răspundă curiozităţilor şi să le dezvăluie amănunte inedite de pe platourile de filmare, să se fotografieze cu ei şi să le ofere autografe personalizate.

Fanii se vor putea întâlni cu Jack Gleeson ('Game of Thrones', 'Safe Harbour'), Adrian Rawlins ('Harry Potter', 'Chernobyl'), Alexander Vlahos ('Outlander', 'Merlin'), Andrew Horton ('Jupiter's Legacy'), Jacob Dudman ('The Last Kingdom', 'Fate The Winx Saga') şi MyAnna Buring ('The Witcher', 'Twilight Saga').

Descoperiri uimitoare la Pompei! Ce s-a aflat despre Războiul Troian?

Comic-Con este un eveniment emblematic pentru cultura pop. Numele "Comic-Con" provine de la "Comic Book Convention" (Convenție de benzi desenate). Primul Comic-Con a avut loc în 1970 în San Diego și a fost numit oficial "Golden State Comic-Minicon".

Cosplay-ul este o parte integrantă a Comic-Con și a devenit din ce în ce mai popular de-a lungul anilor. Oamenii se costumează ca personaje din benzi desenate, filme, jocuri video și cărți fantasy. Concursurile de cosplay sunt adesea unele dintre cele mai anticipate evenimente ale Comic-Con.

Organizatorii îi îndeamnă pe posesorii de bilete de Photo Op (Poză) sau Autograph (Autograf) să fie prezenţi la începutul sesiunii de autografe si poze.

Fotografiile cu actorii se fac numai în cadrul sesiunilor de Photo Op şi numai pe bază de bilet. Organizatorii şi expozanţii au pregătit, de asemenea, numeroase surprize pe parcursul celor trei zile de eveniment.

În zona de gaming, vizitatorii pot experimenta numeroase jocuri pe diverse sisteme, de la consolă şi PC până la mobil, VR şi Arcade, pot câştiga premii, se pot întâlni cu influenceri şi pot lua parte chiar şi la un treasure hunt. Printre invitaţi se numără şi Ana Dumbravă, cea mai bună jucătoare de Counter-Strike din lume.

Sonda japoneză SLIM, plasată din nou într-un repaus forţat pe Lună

Pe Aleea Artiştilor numeroşi artişti grafici îşi vor expune creaţiile, iar în zona de târg vor fi zeci de expozanţi de unde vizitatorii pot pleca acasă cu numeroase produse, de la cărţi, jocuri, articole de îmbrăcăminte, figurine sau accesorii cu personajele lor preferate. Zona de street food va avea preparate pentru toate gusturile.

În prima zi târgul va fi deschis între orele 15,00 - 20,00. Sâmbătă şi duminică, programul este cuprins între 10,00 şi 19,00. Biletele se pot achiziţiona de pe site-ul oficial www.comic-con.ro, dar şi de la intrarea în pavilionul B3.

Tu ești interesat?

Românii, tot mai atraşi de creditele obţinute 100% online

Sursa: AGERPRES (AS - autor: Petronius Craiu, editor: Mihai Simionescu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel