Cina poate deveni o adevărată provocare, mai ales în serile când ești obosit. Pentru a te bucura de o mâncare delicioasă, dar și rapid de făcut, îți recomandăm câteva rețete!
Tocmai ce-ai ajuns acasă după o zi lungă de muncă și nu știi ce să mănânci? Nu te complica prea mult și încearcă aceste rețete pentru a te bucura de o seară liniștită!
Iată ce îți recomandăm!
1. Paste cu sos de roșii și busuioc
Ingrediente
Paste preferate
Sos de roșii
Ulei de măsline
Busuioc proaspăt sau uscat
Parmezan ras (opțional)
Mod de preparare
Gătește pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Într-o tigaie, încălzește sosul de roșii cu puțin ulei de măsline și busuioc.
Amestecă pastele cu sosul și servește, presărând parmezan dacă dorești.
2. Wrap-uri cu pui și legume
Ingrediente
Piept de pui feliat
Lipii integrale
Salată verde
Rosii, feliate
Castraveți, tăiați subțire
Sos de iaurt sau sos preferat
Mod de preparare
Prăjește feliile de piept de pui într-o tigaie.
Întinde sosul pe lipie, adaugă puiul, salata verde, roșiile și castraveții.
Rulează și servește.
3. Tortellini cu sos de roșii și spanac
Ingrediente
Tortellini (din comerț sau făcuți în casă)
Sos de roșii
Spanac proaspăt sau congelat
Ulei de măsline
Parmezan ras (opțional)
Mod de preparare
Gătește tortellini conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Într-o tigaie, încălzește sosul de roșii, adaugă spanacul și lasă-l să se înmoaie.
Amestecă tortellini cu sosul și servește cu parmezan dacă dorești.
4. Quesadilla cu fasole neagră și brânză
Ingrediente
Tortilla
Fasole neagră, scursă și clătită
Brânză rasă (cheddar, mozzarella, etc.)
Avocado, feliat
Sos de roșii sau salsa (opțional)
Mod de preparare
Încălzește o tigaie mare și așează o tortilla.
Adaugă stratul de fasole, brânza și avocado.
Acoperă cu a doua tortilla și prăjește până când brânza se topește.
Taie în bucăți și servește cu sos dacă dorești.
5. Tagliatelle cu sos de ciuperci și spanac
Ingrediente
Tagliatelle sau alt tip de paste preferat
Ciuperci, feliate
Spanac proaspăt sau congelat
Usturoi, mărunțit
Smântână
Parmezan ras
Sare și piper
Mod de preparare
Gătește pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Într-o tigaie, călește usturoiul într-o lingură de ulei de măsline.
Adaugă ciupercile și spanacul, și călește-le până când se înmoaie.
Toarnă smântâna și lasă să fiarbă până când sosul se îngroașă ușor.
Amestecă pastele cu sosul, adaugă parmezan ras și condimentează după gust.