Cele mai frumoase filme de toamnă. Privește-le în serile răcoroase!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Bucură-te de toamnă cu câteva dintre cele mai frumoase filme, perfecte pentru acest sezon. Acum este momentul să savurezi băutura ta preferată și să te bucuri de temperaturile mai scăzute, urmărind producțiile tale favorite!

Frunzele cad, temperaturile scad și toamna este aici, ceea ce înseamnă că este momentul perfect să iei băutura ta caldă preferată și o pătură pentru o seară confortabilă de filme acasă. Toate emană vibrații de toamnă. Acestea sunt alegeri perfecte și diverse pentru vremea de pulover.

Hocus Pocus (1993)

Distribuit sub sigla Buena Vista a Disney (destinată producțiilor pentru copii mai mari și chiar adulți), acest hibrid horror/comedie/musical a fost inițial un eșec atât pentru critici, cât și pentru public, Disney pierzând aproximativ 20 de milioane de dolari la box office. Acum, Hocus Pocus este esențial la TV, având o prezență de Halloween comparabilă cu A Christmas Story în timpul sărbătorilor de iarnă. 

Edward Scissorhands (1990)

Este imposibil să nu fii complet fermecat de basmul lui Tim Burton despre un outsider cu o fire blândă. Filmul beneficiază de un decor inspirat de expresionismul german și de o partitură bântuitoare semnată de Danny Elfman, una dintre cele mai bune ale sale.

Silver Linings Playbook (2012)

Capodopera lui David O. Russell, plasată în Philadelphia, despre doi oameni dezorganizați care se îndrăgostesc în timp ce se vindecă de traume semnificative, este un amestec uimitor de râsete zgomotoase, autenticitate dureroasă și o poveste de dragoste emoționantă. Silver Linings Playbook merge pe o sârmă tematică riscantă și nu greșește niciodată, spre încântarea oricui îl vizionează. Acesta a fost primul film de la Reds al lui Warren Beatty, cu 31 de ani înainte, care a fost nominalizat la Oscaruri în toate cele patru categorii de actorie (pentru Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro și Jacki Weaver). 

Superstiții asociate lunii Septembrie. Cum ne putem da seama de vremea care ne așteaptă, conform vorbelor din bătrâni?

A Ghost Story (2017)

Rooney Mara și Casey Affleck joacă în acest film indie supranatural, regizat de David Lowery, despre o fantomă care bântuie casa soției sale îndoliate. Nu este înfricoșător, dar este romantic și eteric. Lowery s-a stabilit ferm ca una dintre cele mai interesante voci ale cinematografului de artă modern, cel mai recent cu apreciată fantezie arthuriană The Green Knight.

Trick r’ Treat (2007)

Un film antologic care adoptă o abordare umoristică și non-liniară în stil Pulp Fiction asupra Halloween-ului într-un mic oraș, Trick r’ Treat este un triumf al plăcerilor simple ale genului horror, cu un echilibru abil între râsete, surprize și sperieturi. 

Sleepy Hollow (1999)

Interpretarea lui Burton asupra poveștii din 1820 este o combinație de succes între gore, umor, valori de producție extrem de puternice și complot. Johnny Depp joacă rolul lui Ichabod Crane, un contabil fricos care investighează crimele înfiorătoare din orășelul adormit care dă titlul filmului. Un mare succes la box office, Sleepy Hollow a câștigat un Oscar pentru decorul său sublim și atmosferic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel