Ce ar trebui să știe soțiile despre amante. Este „cealaltă femeie” de compătimit?
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Nu există niciodată o scuză bună pentru a te implica într-o aventură cu cineva care este căsătorit. Dar acest lucru se întâmplă. Femeile care devin amante sau „cealaltă femeie” sunt cele din comunitățile noastre.

Acesta este un subiect sensibil și multe soții care au fost victime ale infidelității pot avea răni proaspete legate de această temă.

Iată 5 lucruri pe care soțiile ar trebui să le știe despre amante!

Se simte vinovată

Da, credeți sau nu, o amantă se simte vinovată. Dacă este conștientă de faptul că iubitul ei este căsătorit, trece zilnic prin toate emoțiile normale asociate cu vinovăția, cum ar fi tristețea și depresia. O amantă se simte vinovată când iubitul ei alege să petreacă timpul cu ea în weekend, știind că acasă există o soție și, posibil, copii care îl așteaptă. Se simte vinovată când aude alți oameni vorbind despre soți infideli. Se simte vinovată când se uită la filme despre adulter. Vinovăția este fantoma permanentă care însoțește o amantă pe tot parcursul aventurii și după aceea. Totuși, multe amante sunt complet inconștiente de faptul că iubitul lor este căsătorit. Dacă un soț poate avea o aventură și trăda femeia cu care s-a căsătorit, atunci este capabil să spună multiple minciuni, atât soției, cât și amantei.

Cum se simte partenerul infidel după ce a comis fapta. Psihoterapeut: Nu mai poți să te prefaci și să minți!

Probabil că nu și-a planificat niciodată să fie o amantă

Fiecare adult este responsabil pentru propriile acțiuni, iar asupra acestui fapt nu există nicio îndoială. Din păcate, uneori circumstanțele și deciziile proaste pot duce la aventuri. Nu este probabil pe lista de obiective a niciunei femei să se implice într-o aventură cu un bărbat căsătorit și să-și piardă cariera, credibilitatea și prietenii.  Ele ar fi putut să știe sau să nu știe că bărbatul era căsătorit, dar au mers mai departe, ajungând ulterior îndrăgostite.

Există femei care nu au nicio problemă să se întâlnească cu bărbați căsătoriți și par să nu aibă prea multe regrete, dar, în general, acest lucru nu este de obicei cazul. De multe ori, un soț va face promisiuni care pot ține o amantă pe fir până când trece atât de mult timp încât devine dificil pentru ea să pună capăt relației. Un soț poate merge până la a spune amantei că este separat sau în proces de divorț, când acest lucru nu este adevărat.

Criza vârstei mijlocii si infidelitatea. De ce unii nu rezistă tentației de a înșela?

Devine geloasă

Dacă o femeie a devenit amantă și știe că iubitul ei este căsătorit, atunci cu siguranță se simte geloasă. Se simte geloasă de fiecare dată când el iese pe ușă. Știe că el se întoarce acasă la o altă femeie. Știe că iubitul ei are o altă viață la el acasă de care ea nu va face niciodată parte. Viața unei amante este de obicei destul de solitară, subliniată de faptul că inima ei probabil se strânge doar gândindu-se la ceea ce face iubitul ei acasă cu soția. Se simte geloasă că el împarte un pat cu soția și nu va cunoaște niciodată adevăratul nivel de intimitate care se petrece, în ciuda a ceea ce i s-a spus. Unele amante chiar au copii cu iubiții lor căsătoriți.

S-a îndrăgostit de persoana greșită

Dragostea și dorința sunt oarbe. O femeie care ignoră semnalele repetate de alarmă din cauza iubirii sau a dorinței va descoperi în cele din urmă că a ales persoana greșită. O amantă este destinată să ajungă la această realizare mai devreme sau mai târziu. Poate alege să rămână în aventură mult după ce și-a dat seama de greșeala ei din orice număr de motive, inclusiv negare, frică și, desigur, dragoste.

Ea poate crede că există un viitor

Câte femei se îndrăgostesc de un bărbat și cred majoritatea celor spuse de el? Dacă o femeie știe că iubitul ei este căsătorit sau a aflat la un moment dat după ce s-a îndrăgostit de el, atunci nu există nicio îndoială că a fost îndulcită. Este destul de obișnuit ca un soț infidel să-i spună amantei că este nefericit în căsnicia lui și vrea să iasă din ea. Acest lucru poate sau nu să fie adevărat. O amantă s-a pus deja într-o poziție vulnerabilă, așa că, dacă este îndrăgostită de bărbatul cu care are aventură, va găsi scuze pentru el și probabil suferă de o negare profundă. Poate dura luni sau chiar ani pentru o amantă să realizeze că un bărbat nu își va părăsi soția pentru ea.

Crezi că partenerul tău este îndrăgostit de altcineva? Iată cum îți poți da seama!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cumpătare pentru o zodie

pixel