Dr. Brandon Fadner: Pașii mici pe care îi poți face pentru a slăbi. Introdu aceste sfaturi în rutina ta de zi cu zi!
Timp de gătit: 10 minute
Porții: 6
Dificultate: Ușor
¼ cană (60 ml) maioneză
¼ cană (60 ml) lapte 2% grăsime
2 lingurițe (10 ml) muștar Dijon
1 cățel de usturoi, tocat mărunt
2 lingurițe (30 ml) suc de lămâie
sos de Worschestershire
¼ cană (60 ml) parmezan ras
sare grunjoasă și piper negru măcinat
1,4 kg Cartofi aurii din Yukon
6 căni (1,5 L) ulei vegetal
Pentru dressing:
- Bateți maioneza, laptele, muștarul și usturoiul.
- Se amestecă sucul de lămâie și Worschestershire (sucul de lămâie va îngroșa consistenţa).
- Se amestecă parmezan, se condimentează și se răcește până când este gata de utilizare.
Pentru cartofi prăjiți:
- Tăiați cartofii (curățați sau cu coajă) în cartofi subţiri cu diametrul de 15 mm și uscați bucăţile tăiate într-un prosop de hârtie.
- Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă la 350 F (180 C).
- Adăugați jumătate din cantitatea de cartofi și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute - nu lăsaţi cartofii să se rumenească în această primă gătire.
- Scoateți cartofii prăjiți cu o lingură cu fante pe o tavă căptușită cu un prosop de hârtie și repetați procedura cu cealaltă jumătate de cartofi.
- Cartofii prăjiţi în acest moment pot fi răciţi până când sunt gata de gătit şi serviţi.
- Pentru a doua gătire, încălziți uleiul la 375 F (190 C). Adăugați jumătate din cantitatea de cartofi prăjiți și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
- Scoateți din ulei cu o lingură cu fante, lăsați să se scurgă pe un prosop de hârtie pentru o clipă, apoi aruncați într-un castron şi stropiţi cu sos Caesar, sare și piper.
- Repetați cu cartofii prăjiți rămași și serviți imediat.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News
Vrei să pregătești ceva dulce...
Iată ce poți pregăti în zilele...
Vezi ce sfaturi poți folosi!
Cu cât devii mai bun în...
Previziuni astrale. Pe 8 mai are loc o Lună Nouă în...
Pe 8 mai, vom avea o Lună Nouă...