A treia persoană din relație: Soacra. Este prea băgăcioasă?
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Câteodată, unele relații nu sunt formate din două persoane, ci din trei: tu, partenerul și mama acestuia. A treia persoană nu doar că este în plus, dar este și factorul principal care poate duce la despărțire. Ce este de făcut?

Poate că te afli într-o relație în care, oricât de tare ți-ai iubi partenerul, mama acestuia poate fi un coșmar. Este acea persoană veșnic nemulțumită de tine, care încearcă să-și convingă fiul că nu ești demnă de iubirea lui și care, în unele cazuri, își atinge scopul de a te scoate din viața copilului ei.

Își dorește soacra ta să faci foarte multe lucruri, dar niciodată nu e mulțumită? Îți reproșează constant că atitudinea ta nu este una bună? Ai impresia că, dacă ar putea, ți-ar face rău? Ei bine, nu ești singura care trece prin aceste momente. Când prinde câteva momente libere cu băiatul ei, va avea întotdeauna grijă să pună paie pe foc. Dacă partenerul tău nu este suficient de puternic încât să o înfrunte, treptat va începe și el să creadă ceea ce mama lui spune despre tine. Unde se ajunge? De cele mai multe ori, la despărțire.

Întrebarea este: De ce partenerul nu te alege pe tine? Răspunsurile pot varia, însă de cele mai multe ori, încă depinde într-un fel de mamă. Poate nu este suficient de stabil, de exemplu, financiar, iar familia lui îl ajută să se mai pună pe picioare. Poate încă locuiți alături de familia lui.

Infidelitatea virtuală sau momentul în care emoticoanele înlocuiesc intimitatea

Desigur, soacra ta nu va face aceste lucruri pe față, va avea impresia că tu nu îți dai seama că nu te place. Dar comportamentul o va trăda de fiecare dată, chiar dacă uneori încearcă să fie dulce precum mierea. În sufletul tău, știi că tot ce spune este o prefăcătorie.
Este necesar să îți consolidezi foarte mult relația și să îl scapi de influența mamei malefice. Dacă știi motivul pentru care partenerul nu se desprinde de familia lui, poți începe să discuți cu el modalități prin care să reușiți împreună. Dacă locuiți cu ei, căutați-vă un alt loc, chiar dacă nu dispuneți de aceleași condiții bune.

Este dragostea asta a mamei atât de puternică pentru fiul ei încât ar face orice să îl țină pe un piedestal? Răspunsul simplu ar fi că nu. De regulă, această tendință exagerată de protecție ascunde o ostilitate și față de fiu, doar că nu o vei vedea niciodată. Poate partenerul tău a avut un trecut mai tumultuos, iar familia nu a trecut niciodată peste. Dar niciodată nu va arunca direct vina pe el, ci o va face pe tot ceea ce îl înconjoară.

Probabil, de cele mai multe ori, simți nevoia să te cerți cu această femeie răutăcioasă, care dorește cu orice preț să îți strice relația. Bineînțeles că vrei să îi spui cât de groaznică este. Dar ar trebui să o ignori. Obiectivul tău nu este o ceartă cu ea sau să-i arăți că poți să-i faci jocul, ci să îți îndepărtezi, pe cât posibil, partenerul de influența acesteia. Mai ales dacă îl iubești foarte mult, iar el, la rândul său, îți împărtășește sentimentele.

Semnele care îți arată că nu experimentezi dragostea adevărată, ci doar o fantezie. Te regăsești?

Trebuie să reții că, deși un procent destul de mare de cupluri reușesc să îndepărteze a treia persoană din relație, unii bărbați tot își vor alege mama. Dacă se întâmplă varianta cea din urmă, cel mai bine pentru tine și sănătatea ta psihică este să ieși din acea relație. Îți vei da seama că nici partenerul tău nu este atât de bun dacă ia tot timpul în calcul ceea ce mama lui îi spune. Un bărbat vindecat te-ar fi ales pe tine, indiferent de gura lumii. După ce te vei pune pe primul loc, vei atrage relația sănătoasă pe care ți-o dorești. Iubirea de sine atrage și iubirea celorlalți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai apreciate seriale ale anului 2024. Tu le-ai văzut?

Îți plac serialele de comedie, cele de dramă sau cele...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Calendar astrologic 8-14 iulie 2024: Venus intră în Leu

Horoscop săptămânal. În zilele ce urmează, Venus va...


Top citite
Freepik.com

Capcanele lui Jupiter în Gemeni pentru fiecare zodie. Previziuni valabile până în 2025

Freepik.com

De ce înșelăm și care sunt motivele divorțului. Psiholog: „Dragostea cu forța te amenință!”

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Emoții la extreme pentru o zodie

freepik.com

Infidelitatea virtuală sau momentul în care emoticoanele înlocuiesc intimitatea

pixel