1 iulie: Ziua Internațională a Glumelor. Care sunt cele mai amuzante zodii?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
De ce a traversat găina strada? Ca să scape de toate glumele groaznice. Ziua Internațională a Glumelor este ideală pentru a dezvălui toate bancurile care provoacă râsete pe care le-ai colectat de-a lungul anilor.

Ziua Internațională a Glumelor nu este doar o zi în care să le demonstrezi tuturor cât de amuzant ești. Este ziua perfectă pentru a împărtăși râsete și a pune un zâmbet pe fețele oamenilor, inclusiv pe a ta.

Se spune că râsul este cel mai bun medicament. Mulți oameni ar fi de acord cu asta! La urma urmei, există multe beneficii pentru sănătate asociate cu râsul. Râsul aduce oamenii împreună într-un mod care declanșează schimbări sănătoase emoționale și fizice în corp. Râsul te poate ajuta să te protejezi de impactul nociv al stresului, să diminuezi durerea, să îți îmbunătățești starea de spirit și să îți întărești sistemul imunitar. Nimic nu funcționează mai sigur sau mai rapid pentru a readuce echilibrul corpului și a minții.

Un studiu a concluzionat că poți arde în jur de 40 de calorii dacă râzi timp de 10 până la 15 minute pe zi. Pe parcursul unui an, acest lucru ar putea fi suficient pentru a pierde aproximativ două kilograme!

Istoria Zilei Internaționale a Glumelor

Ziua Internațională a Glumelor pare să fi început oficial în Statele Unite, dar, indiferent de originile sale, este clar că glumele în sine datează de sute și sute de ani. Prima glumă este adesea atribuită grecilor, în special lui Palamedes.

Cum să sărbătorești Ziua Internațională a Glumelor

Există multe opțiuni pentru a sărbători! Poți pur și simplu să spui câteva glume unui coleg de muncă, unui prieten sau unui străin pe stradă, oricui pare să aibă nevoie de puțină veselie.

O altă opțiune este să vizitezi un club de comedie și să asculți un profesionist spunând glume pentru o seară de distracție!

Lasă-te cuprins de magia verii! Iată un ritual de eliberare și purificare pentru un nou început

Iată care sunt cele mai amuzante zodii!

Berbec

Berbecii sunt cunoscuți pentru simțul umorului caraghios. Lideri înnăscuți, ei folosesc adesea glumele pentru a se apropia de colegi, prieteni și pentru a le arăta că lumea este în siguranță în mâinile lor (foarte amuzante). Berbecii iubesc, de asemenea, umorul fizic, cu un mers amuzant și fețe amuzante.

Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți pentru darul lor de a vorbi, ceea ce le aduce înclinații către replicile spirituale, a glumelor scurte și a ironiei. Ei au, de asemenea, abilitatea rară de a face glume pe seama altora fără să pară răi. Probabil pentru că pot atât să dea replici tăioase, cât și să le primească, nu au probleme să-și îndrepte umorul ascuțit asupra lor înșiși.

Săgetător

Săgetătorii sunt faimoși pentru capacitatea lor de a găsi umorul în orice situație și tind să fie acel prieten care te face să râzi în hohote. Ei sunt persoanele perfecte de a-i avea alături în crize, deoarece vor fi cei care vor găsi acel lucru amuzant într-o situație dificilă și îl vor folosi pentru a te face să te simți mai bine. Sunt, de asemenea, povestitori fantastici, capabili să transforme o zi obișnuită într-o comedie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

A treia persoană din relație: Soacra. Este prea băgăcioasă?

Câteodată, unele relații nu sunt formate din două...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Cum se simte partenerul infidel după ce a comis fapta. Psihoterapeut: Nu mai poți să te prefaci și să minți!

Freepik.com

Crezi că partenerul tău este îndrăgostit de altcineva? Iată cum îți poți da seama!

Sursa: pixabay.com

Horoscop IULIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Freepik.com

Lună Nouă în Rac pe 6 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel