Vrei să te îmbraci elegant, dar gros? Iată câteva sfaturi utile!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
În zilele friguroase, nu trebuie să porți prea multe straturi de haine, mai ales dacă îți dorești o ținută elegantă. Pune accent pe materialele potrivite și asortează corect piesele feminine, astfel încât să nu-ți fie frig. Iată câteva recomandări care îți pot veni în ajutor.

Poartă geacă sau palton peste..orice

Nu este întotdeauna ușor să arăți bine și elegant și să ai și haine călduroase. Cu toate acestea, pentru a evita aspectul de încărcat, punând multe haine una peste alta, ar fi bine să te îmbraci subțire pe dedesubt și mai gros pe deasupra. De exemplu, dacă vrei să porți o cămașă albă, impecabilă, o poți folosi și în anotimpul rece. Doar poartă peste o geacă groasă, căptușită sau un palton călduros, din lână.

Desigur, este recomandat să investești în geci și paltoane care sunt croite pe silueta ta. În acest mod, nu transpiri și arăți impecabil. Gecile și paltoanele feminine o să adauge întotdeauna un plus de eleganță ținutei tale, chiar dacă porți cămașă, jeanși și o pereche de botine cu toc.

Cumpără rochii lungi, de tip pulover

Cine a spus că nu poți purta rochii și când afară este frig? Totuși, ca să-ți menții confortul, pune accent pe rochiile de tip pulover, mai lungi. Aceste articole vestimentare nu ar trebui să lipsească din garderoba ta toamna și iarna, pentru că pot fi incluse în cele mai interesante combinații.

Alege modelele din cașmir, bumbac sau lână, pe care să le porți cu un cardigan. În ceea ce privește încălțămintea, rochiile groase se asortează de minune cu cizme înalte, ghete sau botine. Nu mai trebuie decât să adaugi o eșarfă elegantă sau o broșă, care să atragă atenția asupra ținutei.

Pune accent pe accesorii călduroase

Pe lângă fularele care pot complimenta o ținută elegantă, la fel de importante sunt și pălăriile, căciulile sau șepcile. Purtându-le, îți protejezi capul de frig sau de ploi și contribui la crearea unei ținute elegante, pentru zi sau seară. Așadar, poți să ai în vedere pălăriile din fetru, căciulile croșetate sau basca purtată pe-o parte. Optează pentru accesorii în nuanțe clasice de alb, negru sau bej, care se potrivesc cu orice outfit.

Include colanții în ținute elegante

În final, dacă te-ai plictisit de fustele clasice sau de blugii pe care îi porți zilnic, încearcă să înlocuiești aceste articole cu perechi de colanți. Caută colanți călduroși dar eleganți, care îți pun în evidență silueta. Aceștia arată cel mai bine cu pulovere lungi și tricotate sau cu cămăși lungi. Colanții te ajută să compui o ținută cu stil și elegantă, potrivită pentru zilele cu temperaturi scăzute.

Cu piesele vestimentare corecte, o să creezi ținute excelente pentru anotimpul rece. Poți fii elegantă și când te îmbraci gros, dacă ții cont de aceste mici trucuri.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel