Vrei să decorezi scaunele de sărbători? Iată 5 idei utile pentru bucătărie sau living
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Dacă te-ai gândit deja la brad sau la decorarea locuinței cu ajutorul instalațiilor, există și o altă metodă de a crea o atmosferă potrivită pentru sărbători. Poți să decorezi scaunele din living și bucătărie, ținând cont de următoarele sfaturi practice!

1. Folosește coronițe sau ramuri de brad

Poate că nu știi cum să înfrumusețezi un scaun vechi sau nou, din bucătărie sau living. Cea mai potrivită opțiune pentru zilele de sărbători include folosirea ramurilor de brad sau a coronițelor. Din fericire, le poți găsi în toate formele si mărimile, ca să se potrivească perfect pentru orice spătar. Nu trebuie decât să agăți ramurile de brad sau coronițele, cu ajutorul unei panglici, de spătarul scaunelor tale. Vei vedea că aspectul încăperii se schimbă pe loc!

2. Alege panglici aurii sau argintii

În cazul în care nu ai coronițe sau ramuri de brad, dar vrei să schimbi aspectul scaunelor din bucătărie și living, poți să folosești și panglicile. Cele mai recomandate modele sunt pe auriu și argintiu, ca să fii în ton cu sărbătorile care vin. Mai mult, panglicile aurii și argintii arată minunat lângă scaune albe, negre sau maro. Dacă vrei, la cina de Crăciun, poți să decorezi masa cu ajutorul acelorași panglici, pe care să le prinzi de șervețelele de masă sau de veselă. Oaspeții vor fi încântați.

3. Optează pentru funde roșii, de diferite dimensiuni

Fundele roșii vor oferi un design unic scaunelor tale din bucătărie sau living. Oricare ar fi modelul scaunelor, vei atrage instant atenția dacă plasezi funde spectaculoase, în culorile Crăciunului. Poți să le cumperi gata făcute sau le poți realiza chiar tu, din mătase sau stofă. Urmează exemplul scaunelor decorate pentru nunți, ca să obții un aspect ideal în propria locuință.

4. Nu uita de globulețe și conuri de brad

Ai ocazia să realizezi aranjamente unice de sărbători, cu ajutorul cărora să decorezi scaunele sau masa. Alege o simplă sârmă, de care să agăți globulete, conuri sau diferite crengi și instalație. În acest fel, scaunele din bucătărie și living vor căpăta forme noi, care încântă pe oricine îți calcă pragul.

5. Cumpără câteva huse pentru scaune

Poate că niciuna dintre aceste idei nu te încântă sau pur și simplu nu ai timp să realizezi diferite decorațiuni pentru scaune. Ei bine, în cazul în care ai pe acasă scaune cu spătar pătrat, caută huse vesele. Găsești diferite modele pe piață, majoritatea cu forma unor căciuli de Moș Crăciun sau a unei fețe de ren. Te pricepi la croitorie și vrei să te ocupi singur de realizarea huselor? Îți trebuie pânză albă, nasturi și alte resturi de materiale, care te ajută să confecționezi ochii sau nasul renilor.

Toate aceste sugestii vor fi pe placul celor care vin la tine de sărbători și îți admiră scaunele pe care se așează. Încearcă și tu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel