Vindecarea sufletului. Exemple de CĂRȚI pline de sens, pe care merită să le citești
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată ce cărți te pot ajuta în parcursul tău către vindecare!

Pentru că Luna Nouă în Pești discută și despre vindecare, ne-am gândit să îți oferim o listă cu cele mai bune cărți.

„Puterea prezentului" de Eckhart Tolle - O carte ce explorează conceptul de prezență și modalitățile în care putem trăi mai conștient și mai împlinit în fiecare moment al vieții noastre.

„Scrisori către fiul meu" de Gabriel Liiceanu - O colecție de scrisori adresate unei ființe dragi, care oferă perspective și înțelepciune asupra vieții și a relațiilor interumane.

„Jurnalul fericirii" de Nicolae Steinhardt - O carte ce conține însemnări și gânduri ale autorului despre căutarea și găsirea fericirii în mijlocul vieții cotidiene.

„Întâlnire cu un necunoscut" de Gabriel Liiceanu - O poveste despre călătoria interioară și regăsirea sinelui în contextul unei întâlniri cu un personaj misterios.

„Părintele Arsenie Boca: Cuvinte vii" de Arhimandrit Zaharia Zaharou - O colecție de învățături și sfaturi ale Părintelui Arsenie Boca, care pot oferi inspirație și îndrumare în căutarea vindecării sufletului.

„Fericirea paradoxală" de Gilles Lipovetsky - O carte ce explorează conceptul de fericire și modalitățile de a o atinge în ciuda paradoxurilor și provocărilor vieții.

„Predică la Duminica a V-a după Rusalii ( Vindecarea demonizaţilor din Gadara)" de Nicolae Steinhardt - O carte ce reflectă asupra sensului și importanței zilei de duminică în viața spirituală și în căutarea vindecării interioare.

„Conversații cu Dumnezeu" de Neale Donald Walsch - O carte ce conține dialoguri imaginare cu Divinitatea, care pot oferi perspective și învățăminte profunde despre viață și spiritualitate.

„Viată și destin" de Valeriu Anania - O carte ce explorează teme spirituale și existențiale și oferă învățăminte și îndrumări pentru căutarea sensului și a vindecării sufletului.

„Bucuria de a trăi" de Alexandru Paleologu - O colecție de eseuri și meditații despre frumusețea și semnificația vieții, care pot oferi inspirație și îndrumare în căutarea vindecării sufletului.

Îți recomandăm și: TREI cărți de astrologie recomandate de Astrologul Daniela Simulescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel