TREI lucruri pe care să NU le faci când e Lună Plină
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Ne apropiem de momentul Lunii Pline în Balanță din seara de 16 aprilie 2022, un moment încărcat de tensiune, care poate aduce la suprafață multă furie și în care nu vom mai ști cu exactitate cum să ne gestionăm emoțiile. Pot apărea rupturi, dar și momente de retragere în noi înșine. Iată mai jos trei lucruri pe care ar fi mai bine să le eviți în aceste zile.

Luna plină marchează încheierea unui ciclu și se manifestă asupra noastră sub forma unui test pe care trebui să îl dăm nouă înșine. Cum am construit luna aceasta? Am construit în mod autentic? Ce anume am reușit să realizez? Care au fost punctele forte ale mele și unde am greșit? Este o perioadă bună pentru a medita deoarece multe trăiri întunecate, răni și traume pot ieși la suprafață, având în vedere careul pe care îl face această Lună plină din Balanță cu Pluto. 

trei lucruri pe care ar fi mai bine să NU le faci când este Lună Plină:

1. Nu începeți ceva nou!

Este o perioadă bună de tras linie, de evaluat ce a fost bun până acum. Spre deosebire de momentul Lunii Noi care arată un început, Luna Plină păstrează în energia ei sfârșitul, deci este mai degrabă o perioadă bună pentru a încheia ceva. Puteți să faceți curățenie, să aruncați lucruri care nu vă mai sunt de folos, să luați o foaie de hârtie și să vedeți cum au mers proiectele la care ați lucrat și să le opriți pe cele care bat pasul pe loc. Totodată, decât să vă aruncați cu toate emoțiile în relații noi, mai bine renunțați la cele vechi, toxice care vă fac viața un coșmar. Puneți capăt unui viciu, unui obicei negativ, unei laturi a propriei dumneavoastră personalități care nu vă mai servește. 

2. Nu vă implicați în conflictele altora!

După cum spuneam și mai devreme, este o perioadă cu o profundă încărcătură emoțională, o perioadă care aduce la suprafață tot soiul de tensiuni și o doză imensă de furie. Nu aveți nevoie să vă enervați în plus și cu luptele altora. Nu încercați să îi schimbați pe cei din familie, pe prieteni. Este un moment bun de stat cu voi înșivă, de rezolvat propriile voastre conflicte interioare. Faptul că doriți să le rezolvați pe ale altora nu denotă decât eșecul vostru în a le gestiona pe cele cu care vă confruntați în relațiile voastre sau în familie. 

3. Nu consumați alcool, nu beți prea multă cafea!

În perioada cu Lună Plină se știe că ne confruntăm cu tulburări de somn, cu dificultăți de concentrare, cu un amalgam de sentimente și trăiri confuze. Nu este cazul să bem alcool sau cafea deoarece nu vom face decât să ne înrăutățim situația și să ne accentuăm insomniile și starea de iritare. Dacă pe moment ne vom simți mai bine, după ce va trece efectul lor imediat, nu vom fi prea fericiți și ne vom afecta sănătatea. O altă recomandare ar fi să nu folosim prea multe condimente, au același efect adăugând prea mult combustibil organismului nostru. Bine ar fi să facem sport și să încercăm să ne odihnim, căci oricât de tare ne-am forța, nu ne putem opune unor evenimente. 

SFAT: Ideal ar fi dacă am putea să ne prindem de mâna curajului și să luăm decizia de a ne rupe dacă este cazul să ne rupem. Dacă știm că nu mai merge, să folosim în beneficiul nostru această energie distructivă amplificată și de ascendentul în Scorpion, citiți mai multe despre aspectele generale ale Lunii Pline în Balanță în careu cu Pluto aici!

Click aici pentru mai multe sfaturi și ritualuri de Lună Plină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel