Transformările pozitive care au loc atunci când oamenii își vindecă rănile abandonului
Autor: Alexandru Negrici
Data publicării:
De la a ne accepta pe noi înșine așa cum suntem până la a deschide calea pentru conexiuni sănătoase, iată câteva transformări care au loc.

Când oamenii sunt crescuți în case disfuncționale în care se temeau în mod constant să fie abandonați, ei dezvoltă traume profunde care le afectează și mai mult relațiile adulte. Dar ce se întâmplă când ne revenim în sfârșit din rănile abandonului? 

„Imaginați-vă o viață eliberată de greutatea abandonului. O viață în care vă cunoașteți în sfârșit valoarea și importanța. Vindecarea nu este doar despre trecut; este despre crearea unui viitor. acolo unde valoarea ta strălucește cel mai tare”, a scris terapeuta Allyson Kellum-Aguirre, pe Instagram. 

Allyson a explicat în continuare că numai atunci când renunțăm la teama de abandon, găsim fericirea în relații și învățăm să ne acceptăm așa cum suntem.

Transformările pozitive care au loc în viețile oamenilor atunci când se vindecă de rănile abandonului

Acceptarea de sine: Rănile abandonului creează un sentiment profund de a nu ne simți suficient de buni pentru nimeni. Când ne revenim în sfârșit, învățăm să ne acceptăm și să ne iubim pentru ceea ce suntem. A ne accepta pe noi înșine și a deveni mai conștienți de emoțiile noastre este primul pas al iubirii de sine și al autoacceptarii.

Încredere: începem să ne simțim încrezători în noi înșine. Când ne acceptăm pe noi înșine, învățăm să ne recunoaștem abilitățile și să avem încredere în abilitățile noastre. De asemenea, începem să avem încredere în noi înșine și să știm că, indiferent ce obstacol avem în față, putem trece peste el.

Conexiuni: Când începem să abordăm rănile abandonului, aflăm ce este sănătos pentru noi. Prin urmare, începem să recunoaștem oamenii și conexiunile care sunt sănătoase pentru noi, iar apoi ne înconjurăm de compania lor.

Acceptarea prezentului: rănile abandonului pot fi foarte grele pentru noi. Doar atunci când renunțăm la greutatea unei traume învățăm să trăim în prezent și să fim fericiți cu ceea ce avem, mai degrabă decât să ne îngrijorăm pentru viitor.

Creștere: Recuperarea din trauma abandonului ne permite să ne concentrăm pe propria noastră creștere și să ne găsim adevăratul potențial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Săptămână tensionată pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Sursă foto: Pexels

Horoscop RUNE 13-19 mai 2024. Zodia care primește intuiție puternică

Sursă foto: Pexels

Încă două săptămâni cu Jupiter în Taur! Decizii importante pentru toate zodiile

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 13-19 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel