TOP NOUĂ SFATURI pentru o viață mai BUNĂ. Pune-le în aplicare până nu e prea târziu!
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
În articolul de mai jos găsești o serie de sfaturi care să te facă să te simți mai energic, mai bucuros și mai împlinit. Lasă în urmă grijile, teama, și nevoie de control în urmă! Cu Venus în Pești între 5 aprilie și 2 mai este o perioadă excelentă să lași unul sau mai multe obiceiuri toxice în urmă. 

1. Atragi mult mai multă bucurie în viața ta dacă ești recunoscător pentru tot ceea ce ai deja!

Scrie o listă cu toate lucrurile pe care le ai, cu toate binecuvântările din viața ta. Simte-te recunoscător pentru că ai un acoperiș deasupra capului, acces la apă potabilă, haine curate pe care să le porți și ceva să pui pe masă. Știai că 1 din 3 oameni din lume nu au apă curată de băut? (conform World Health Organization). Bea un pahar cu apă, ia-ți câteva minute libere și constată cât de norocos ești. Recunoștința pentru lucrurile pe care le ai deja te va face să ai mai multă energie pozitivă care la rândul său te va face să te simți bucuros și cine știe ce alte bucurii vei mai atrage astfel?

2. Privește provocările de parcă le-ai fi depășit deja!

O astfel de atitudine face ca problemele cu care te confrunți să fie pe jumătate rezolvate. Având mintea limpede, soluțiile încep să apară, mai mult privind lucrurile dintr-un unghi diferit s-ar putea să nu ți se mai pară cu adevărat probleme. Schimbând perspectiva te poziționezi diferit și te vizualizezi deja ca fiind câștigător.

3. Ai încredere în tine!

Nu te mai gândi la eșec, ai încredere că vei reuși. Lasa teama în urmă! Dacă tu te pregătești mereu pentru eșec, cu ce îți vei hrăni, de fapt, mintea? Cu eșecul? Bine ar fi să îți schimbi modul de a gândi și să fii mereu pregătit ținând ușa deschisă succesului. Ai mare încredere în tine și în abilitățile tale, folosește o mantră care să te ajute să te concentrezi mai bine. Poți alege una potrivită zodiei tale de AICI.

4. Scapă de nevoia de a controla totul!

Viața este oricum imprevizibilă, nu ai cum să controlezi totul, nu poți anticipa tot ce se va întâmpla, așa că cel mai bine ar fi să nu te mai stresezi. În felul acesta te vei bucura de viață, de fiecare clipă, fără să te macini cu privire la unele evenimente care poate că nu se vor întâmpla niciodată nicăieri în afară de mintea ta.

5. Mergi pe propria ta cale!

Suntem diferiți, suntem unici. Călătoriile noastre și experiențele noastre diferă, de aceea e mai bine să ne construim propria modalitate de a le aborda. Astfel, e bine să asculți sfaturile celorlalți, însă e și mai bine să alegi doar ce ți se potrivește ție.

6. Schimbarea poate fi cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla!

Nu te mai teme de schimbare, știu că poate fi înfricoșător să ieși din zona ta de confort, însă dacă eviți schimbarea s-ar putea să ratezi o grămadă de experiențe care ți-ar putea face viața mai frumoasă. Nu-ți fie teamă, acceptă schimbările, nici nu îți trece prin cap câte lucruri bune ți se pot întâmpla!

7. Ești responsabil de propria ta fericire!

Nu te mai baza nici pe lucrurile din exterior, dar nici pe oamenii ceilalți atunci când e vorba despre fericirea ta. Tu ești singurul care poate să decidă azi, aici și acum să fie fericit. Schimbă-ți atitudinea, vindecă-te, acceptă-te. Este o perioadă minunată pentru vindecare, iertare, acceptare și iubire acum odată cu intrarea lui Venus în Pești despre care poți citi mai multe AICI!

8. Banii nu sunt totul!

Probabil că ai mai auzit asta, nu zic că banii nu contează deloc, desigur că ei îți pot aduce un trai decent și lucruri necesare, însă cu siguranță banii nu îți vor livra fericirea pe termen lung. Faptul că îți vei cumpăra azi o mașină scumpă îți va aduce o perioadă scurtă de satisfacție până în momentul în care vei fi trist și vei căuta următorul obiect care să te ajute să îți umpli golurile din interior. Mai degrabă familia, comunitatea, rostul în viață te vor face să te simți cu adevărat împlinit.

9. Cu cât îți pasă mai puțin de ce spun ceilalți cu atât ești mai fericit!

Nu te lăsa afectat de ce cred ceilalți despre tine! Părerile lor vorbesc doar despre ei înșiși și despre propriile lor nesiguranțe. Tu nu trăiești pentru a le face pe plac celorlalți ci pentru a fi fericit cu tine. Ai grijă de tine și de nevoile tale și exprimă-te liber atât timp cât nu faci rău nimănui!

articol inspirat de pe canalul de YouTube psy2go. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cinci exemple de rețete ideale pentru luna martie!

Luați în considerare aceste cinci rețete ideale pentru...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel