TOP 5 filme care se încheie cu o întorsătură de situație șocantă. Credeai că toate au un final fericit?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Bucură-te de weekend cu niște filme care au un final neașteptat. Iată recomandările noastre!

Deși crezi că unele filme vor avea finalul pe care îl așteptai, nu în toate se întâmplă acest lucru. Ceea ce pare că se va termina cu o poveste fericită, în ultimele momente ia o întorsătură cum nu te-ai fi așteptat. Iată câteva filme care te vor captiva prin finalul neașteptat al acestora!

1. Avocatul Diavolului: Martin Vil încearcă să scape de acuzațiile care planează asupra tânărului Aaron Stampler. Vil crede că personalitatea divizată a lui Aaron, Roy, este responsabilă pentru o crimă care îl pune pe Aaron sub incidența procesului. Filmul detaliază diferențele dintre cele două personalități, convingându-ne de nevinovăția lui Aaron. În cele din urmă, Aaron este considerat nevinovat, dar tocmai când ne așteptăm la un final fericit, adevărul iese la iveală.

2. Prestigiul: Magicianul Robert Angier trece peste toate limitele etice pentru a-l învinge pe rivalul său, Alfred Bordon. Filmul demonstrează de ce un magician nu-și dezvăluie niciodată secretul, pentru că magia reală este reacția publicului. Acesta este prețul unui truc bun, iar acest final cu siguranță te lasă cu gura căscată.

Cele mai frumoase 15 filme cu eclipse. Ai văzut vreunul?

3. Suspecții obișnuiți: Agentul Dave Kuan ascultă povestea lui Verbal Kint, care detaliază evenimentele care au condus la un masacru pe un vapor. Identitatea antagonistului este învăluită în mister, iar Verbal îl descrie ca pe o figură de coșmar. La final, Kuan îl lasă pe Verbal să plece, convins că este o piesă în jocul lui. Unele filme au atât de multe întorsături încât este greu să ții pasul cu ceea ce se întâmplă, iar în cazul "Suspecților obișnuiți" acest lucru este deliberat, prin design. Cel mai mare truc pe care l-a făcut vreodată diavolul a fost să convingă lumea că nu există.

4. Al șaselea simț: Tema predominantă a acestui thriller psihologic este acceptarea. Psihologul Malcolm Crow îl ajută pe copilul tulburat Cole, care poate vedea morții. Sub îndrumarea sa, Cole ajunge să-și accepte darul. Pentru cea mai mare parte a filmului, rolul lui Malcolm este să acționeze ca un mentor pentru tânăr, dar când misiunea lui este îndeplinită, lumea lui se prăbușește. Aflăm de ce legătura sa cu Cole este atât de puternică: pentru că acesta din urmă este singurul care îl poate vedea.

5. Planeta Maimuțelor: Nu în fiecare zi o concluzie sumbră poate fi la fel de satisfăcătoare ca una fericită, dar în acest clasic SF astronauții aterizează pe o planetă dominată de maimuțe. Planeta presupusă a maimuțelor este de fapt Pământul, captiv într-un viitor distopic. Taylor, personajul principal, nu poate face altceva decât să-și plângă soarta.

ZECE filme remarcabile despre drumul către SUCCES

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

pixel