Cartoful dulce, "aur" pentru sănătate. Iată de ce ar trebui să-l consumi zilnic
Mulți spun că are gust de...
"De multe ori ne împotmolim încercând să găsim planul perfect: cea mai rapidă dietă, cel mai bun program de antrenament, soluția ideală pentru rezolvarea tuturor problemelor noastre, iar preocuparea pentru găsirea celei mai bune strategii nu ne ajută să acționăm. Este perfect normal să ne facem un plan pentru a realiza ceea ce ne-am propus și este o bază de plecare bună, însă acțiunea este cea care ne aduce rezultate.", a scris Cori Grămescu pe Facebook.
În continuare nutriționistul a transmis că "obiceiurile se formează prin repetiție, astfel cu cât dedici mai mult timp dansului, de exemplu, vei deprinde mișcări noi care trec de la imposibil de efectuat la lejeritate și, prin pași mici, îți dezvolți capacitatea de a deveni bun în ceea ce faci."
"Timpul nu are așa mare importanță în formarea obiceiurilor, ci contează mai mult repetiția și frecvența cu care practici acțiunile necesare progresului.", a adăugat Cori Grămescu.
Așadar, ai putea să mergi la sala o dată, iar apoi să crești treptat numărul de antrenamente, ulterior minutele de mișcare în aer liber și să adaugi treptat mai multe fructe și legume în alimentația ta, a spus nutriționistul.
"Când tragi linie vei observa că pui bazele unui stil de viață sănătos în mod natural. Prin acțiuni ușoare, care nu pun presiune asupra noastre, reușim să schimbăm comportamentele nocive în comportamente sănătoase care devin rutină prin repetiție.
Și dacă aveți dubii că puteți reuși să vă atingeți obiectivele, amintiți-vă că este important să vă bucurați și de proces în sine. Nimic nu iese din prima și fără să faci zilnic câțiva pași în direcția respectivă. Aveți grijă de voi!", a încheiat Cori Grămescu.
Dacă trebuie să slăbești peste 10 kilograme, ai de făcut câțiva pași înainte de a te apuca de dietă.
"Înainte de a începe un proces de remodelare corporală este foarte important să faci o evaluare a stării tale de sănătate. Un set de analize de bază pentru sânge care evaluează colesterolul, hormonii tiroidieni, calcemia, sideremia, transaminazele, bilirubina precum şi hemoleucogramă completă vor ajuta medicul de familie să facă o evaluare generală a stării tale de sănătate, iar o dată pe an, ar trebui să faci, de asemenea, un control ecografic al abdomenului, sânilor şi glandei tiroide, precum şi un control ginecologic. Acest lucru este cu atât mai necesar persoanelor care au mai mult de 10 kg de slăbit, întrucât procesul de remodelare corporală în sine este unul stresant pentru organism.", spunea Cori Grămescu de curând. (Mai multe detalii, AICI.)
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News
Mulți spun că are gust de...
Mulți oameni se confruntă cu...
Această Lună Nouă în Scorpion...
Începe sezonul Săgetătorului....
Cum va fi 2025 pentru...
Mercur a intrat în semnul...