Semnificația lumânărilor colorate. Înțelegerea puterii culorilor în ritualuri și meditație
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Dacă ai planificat un ritual pentru Luna Nouă sau Plină, poate chiar să meditezi într-o zi normală, iată cum poți spori energia prin a alege o lumânare cu o culoare potrivită!

Atunci când te pregătești să meditezi sau să practici un ritual de Lună Nouă sau Lună Plină, lumânările pot fi un element esențial pentru a amplifica și a dirija energia.

Alegerea culorii lumânării poate influența profund experiența ta spirituală. De exemplu, pentru a atrage iubire și armonie în viața ta, poți folosi lumânări roșii în timpul meditației sau a ritualurilor de Lună Nouă.

Pentru a spori claritatea mentală și a atrage succesul în noi începuturi, lumânările galbene sunt o alegere excelentă. În timp ce meditezi sub lumina unei lumânări albastre, poți întări comunicarea și conexiunea interioară.

Indiferent de culoarea aleasă, lumânările pot servi ca instrumente puternice pentru a ghida și intensifica practica spirituală în timpul fazelor lunare sau ale meditației.

Iată semnificația a câtorva culori!

  1. Roșu - Reprezintă pasiunea, iubirea, energizarea și puterea. Lumânările roșii sunt folosite adesea în ritualuri legate de dragoste, dorință sau pentru a atrage succesul și norocul.
  2. Portocaliu - Simbolizează entuziasmul, creativitatea și comunicarea. Lumânările portocalii sunt adesea aprinse pentru a stimula energiile pozitive și pentru a aduce bucurie și optimism.
  3. Galben - Reprezintă bucuria, optimismul, claritatea mentală și intelectul. Lumânările galbene pot fi folosite pentru a atrage succesul în educație, pentru a spori concentrarea și înțelegerea.
  4. Verde - Simbolizează echilibrul, armonia, sănătatea și creșterea. Lumânările verzi sunt folosite adesea în ritualuri de vindecare, pentru a atrage bunăstarea și pentru a promova starea de bine și prosperitatea.
  5. Albastru - Reprezintă calmul, liniștea, încrederea și claritatea interioară. Lumânările albastre pot fi aprinse pentru a induce stări de relaxare, pentru a spori comunicarea și înțelegerea în relații sau pentru a promova meditația și introspecția.
  6. Mov - Simbolizează spiritualitatea, intuiția și înțelepciunea. Lumânările mov pot fi folosite în practici meditative, pentru a spori conexiunea spirituală și pentru a aduce pace și înțelegere interioară.
  7. Violet - Reprezintă transformarea, inspirația și conectarea la divin. Lumânările mov pot fi folosite în ritualuri de vindecare a sufletului și pentru a încuraja evoluția spirituală și înțelegerea profundă a vieții.

Vezi și RITUALURI pentru Luna Nouă în Vărsător de pe 10 februarie. Beneficiază din plin de această energie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cum facem sushi acasă? Rețeta simplă pe care să o încerci

Dacă ai mâncat sushi la restaurant și ți-a plăcut, îl...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursa foto: Canal Youtube @BeyondTheVeilTarotAstrology

Previziuni astrale martie. Zodia care va avea transformări radicale în domeniul familial

Pixabay.com

DOI nativi din zodiacul chinezesc vor înfrunta provocări, UNUL este norocos

Pixabay.com

De la întuneric la lumină. Care sunt factorii declanșatori ai TREZIRII SPIRITUALE și etapele acesteia

Pixabay.com

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie are nevoie de vorbe frumoase, nu de cadouri!

pixel