Se împlinesc doi ani de la moartea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii! Astrograma sa a arătat că „a fost născută pentru a conduce!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Astăzi, 8 septembrie, se împlinesc doi ani de la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Numele său încă stârnește emoție în sufletele oamenilor.

Să ne reamintim de Regină prin câteva lucruri interesante despre viața sa!

  • Regina Elisabeta a II-a s-a născut la ora 2:40, pe 21 aprilie 1926. Părinții ei erau Ducele și Ducesa de York, care mai târziu au devenit Regele George al VI-lea și Regina Elisabeta (Regina Mamă).
  • A fost încoronată regină pe 2 iunie 1953. Ceremonia a fost urmărită de o audiență de 20 de milioane de oameni la televizor. Domnia sa s-a încheiat pe 8 septembrie 2022, când a murit liniștită la Castelul Balmoral, Scoția.
  • A fost cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii. Regina Elisabeta a II-a a stat pe tron timp de 70 de ani.
  • În timpul domniei sale, a fost servită de 15 prim-miniștri britanici. Aceștia au inclus personalități precum Winston Churchill, Margaret Thatcher și, mai recent, Boris Johnson.
  • A fost singura persoană din Marea Britanie căreia i se permitea să conducă fără permis. Și a continuat să conducă chiar și în anii săi mai târzii!
  • Regina Elisabeta a II-a a trimis primul ei e-mail în 1976 și a publicat prima postare pe Instagram în 2019!
  • Avea multe hobby-uri. Acestea includeau echitația, cursele de porumbei și fotbalul.Era suporter al echipei Arsenal.
  • Regina Elisabeta a devenit proprietară la doar șase ani. Prima ei proprietate a fost o casă situată pe domeniul Royal Lodge din Windsor, oferită cadou de către poporul din Țara Galilor. Casa se numea Y Bwthyn Bach, care înseamnă „căsuța mică”.
  • Deținea un elefant, două țestoase gigantice, un jaguar și o pereche de leneși.
  • Prințesa Elisabeta a făcut prima ei emisiune radio în octombrie 1940, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.
  • Într-o vizită discretă în Scoția, a întâlnit câțiva turiști americani în timp ce se plimba. Când turiștii au întrebat-o dacă locuiește în zonă, ea a menționat că are o casă în apropiere, iar când au întrebat-o dacă a întâlnit vreodată Regina, ea pur și simplu a arătat spre garda sa de securitate și a spus: „Nu, dar el a întâlnit-o!”

De ce nu reușești să atragi iubirea în viața ta? Specialist: „Dragostea este respinsă la un nivel energetic!”

Regina a fost un nativ Taur, cu Ascendent în Capricorn și cu „inimă de Leu”. Astrograma sa a indicat întotdeauna abilitatea sa de a conduce!

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a primit de la astre tăria și stabilitatea unui Soare în Taur, puterea imensă a unei Luni în Leu și rigiditatea și stabilitatea de a susține cu toată puterea sa rolul imens care i s-a dat prin Ascendentul în Capricorn. 

Faptul că Luna, adică „inima sa de Leu”, ar fi putut să o îndrepte către pasiuni și excese mult mai strălucitoare decât a arătat vreodată, felul în care se îmbină elementele din harta natală a acesteia a făcut că ea să privească totul dintr-o perspectivă logică și să rămână mereu cu picioarele pe pământ. 

Astrograma sa ne face să înțelegem încă o dată că avea un potențial imens încă de la naștere, avându-l pe Saturn în conjuncție cu Mijlocul Cerului (casa a 10-a, a autorității), ceea ce denotă faptul că era predestinată să fie o figură impunătoare a lumii pe termen lung, destul de greu de conceput pentru toți, având în vedere că poate că mulți dintre noi, cei care citim acest articol acum, ne-am născut după ce ea a devenit regină (1953). Este un simbol al timpului însuși, al secolului său. 

Regina Elisabeta s-a născut cu Nodul Nord în semnul Racului, cel care patronează asupra familiei, dar și a moștenirii. Jupiter și Marte sunt ambele în prima casă, cea a identității, ceea ce arată noroc, abundență, magnitudine, dar și putere, autoritate, luptă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

ZECE celebrități cu Marte în Capricorn

Marte a intrat în Capricorn pe 4 ianuarie și va sta...

Ce face Dua Lipa în noul său hit 'Houdini' - Video

Dua Lipa şi-a lansat cel mai nou single, ''Houdini'',...



Cele mai noi articole

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel