Scandal Djokovic. Gigi Becali: Fiecare e lider în ţara lui. Bine i-au făcut!
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Gigi Becali, finanţatorul FCSB, îl critică pe Novak Djokovic pentru decizia de a merge în Australia în ciuda regulilor stricte. Cu toate astea, latifundiarul din Pipera a apreciat faptul că Nole nu s-a vaccinat. 

"Nu știu eu chestiunea asta. Ortodocșii în general nu se vaccinează, așa spun sfinții părinți. Când e vorba de credință și când spun sfinții părinți ceva, eu așa fac. Nu vreau acum să spun ce au spus că nu vreau să se sperie lumea.

E țara lor, fac ce vor. Este legea lor, așa e regula lor și tu trebuie să te ții de ea. Dacă omul nu te primește acasă la el, ce cauți la el? Ești nebun? Eu nu te primesc la mine acasă, bă! N-ai ce căuta la mine, bă! Ce să cauți dacă nu te primesc? Așa văd eu…

Bravo lui că nu s-a vaccinat! Dacă nu te primește la el acasă, tu te duci la el acasă? Cine crezi că ești? Ce vrei să arăți că ești? Nu este el liderul lumii libere. Dacă este lider trebuie să fie fiecare la el acasă. Și eu pot să fiu liderul liber, dar nu la tine în casă! Asta nu pot să fac.

Tu, dacă ești sârb, ce cauți unde nu te primesc ei? Te arestează, te bagă acolo la ei la hotel. Foarte bine i-a făcut. Fiecare e liber să facă ce vrea la el acasă", a spus Gigi Becali la Pro X.

Cazul Djokovic s-a complicat. Suspiciuni de fals în declaraţii 

Există suspiciuni cu privire la declarația completată de un agent pentru Djokovic, la intrarea în Australia, postările de pe rețelele de socializare părând să arate că acesta se afla la Belgrad în ziua de Crăciun, ca mai apoi să zboare spre Australia din Spania, pe 4 ianuarie.

The Guardian relatează că marți, premierul australian, Scott Morrison, a primit un apel de la omologul său sârb, Ana Brnabić, în care cele două părți au încercat să gestioneze consecințele diplomatice ale anulării vizelor, Morrison insistând asupra faptului că politicile de frontieră ale Australiei sunt nediscriminatorii.

În pofida unei victorii în instanță prin care i s-a restabilit luni viza, soarta lui Djokovic va fi acum determinată de ministrul australian al imigrației, Alex Hawke, prin prisma puterii sale personale de a anula din nou viza. Orice decizie de a anula din nou viza ar fi probabil întâmpinată de o nouă contestație din partea lui Novak Djokovic și o cerere de ordin judecătoresc pentru a nu fi plasat în detenție de imigranți, astfel încât să poată juca la Australian Open, unde urmărește stabilirea recordului de 21 de titluri de Grand Slam câștigate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel