Ryan Reynolds, dezvăluiri despre cel mai scump film realizat de Netflix
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Notorietatea dobândită la Hollywood de Ryan Reynolds, după ce a jucat în franciza de succes "Deadpool", i-a determinat pe producătorii de la Netflix să aibă încredere în actorul canadian pentru a îl distribui în "Red Notice", cel mai scump film realizat până acum de această platformă de streaming, care va fi lansat online vineri, 12 noiembrie, relatează EFE.

Notorietatea dobândită la Hollywood de Ryan Reynolds, după ce a jucat în franciza de succes "Deadpool", i-a determinat pe producătorii de la Netflix să aibă încredere în actorul canadian pentru a îl distribui în "Red Notice", cel mai scump film realizat până acum de această platformă de streaming, care va fi lansat online vineri, 12 noiembrie, relatează EFE.

Ryan Reynolds face parte din distribuţia acestui film de acţiune, care a beneficiat de un buget de 160 de milioane de dolari.

"Red Notice", cel mai scump film Netflix



În "Red Notice", starul canadian joacă alături de Dwayne Johnson şi Gal Gadot, despre care a dezvăluit că îi cunoaşte de peste zece ani. "Am ţinut legătura în tot acest timp. Tot ceea ce se vede pe ecrane reflectă felul nostru de a fi", a declarat Ryan Reynolds într-un interviu acordat pentru EFE.

În acest film, Dwayne Johnson îl interpretează pe John Hartley, un agent al FBI care primeşte un cod roşu (cod folosit de Interpol pentru a îi da în urmărire pe cei mai periculoşi infractori), prin care superiorii lui îi cer să îi găsească pe doi faimoşi hoţi de artă: Nolan Booth (Ryan Reynolds) şi The Bishop (Gal Gadot).

Atunci când agentul FBI este pe punctul să împiedice un furt, autorităţile îl confundă cu un hoţ periculos şi el este încarcerat în Rusia, de unde nu va putea scăpa decât cu ajutorul lui Nolan Booth, personajul interpretat de Reynolds.

"Am tendinţa de a mă dedica total muncii mele"



Ryan Reynolds a avut anul acesta o agendă foarte încărcată şi îşi doreşte foarte mult sa-şi ia o vacanţă. "Am tendinţa de a mă dedica total muncii mele. Ceea ce nu este prea sănătos", a dezvăluit el. Simpaticul actor canadian, care în ultimii trei ani a jucat în şase lungmetraje, a mărturisit că doreşte "să se plictisească", măcar o dată în viaţă.

În urmă cu o lună, el şi-a uimit fanii anunţând că îşi ia o pauză de la filmări într-un moment în care cariera lui se afla în plin avânt.

"Suntem marcaţi de o cultură a hiperproductivităţii"



"Suntem marcaţi de o cultură a hiperproductivităţii, în care trebuie să muncim tot mai mult şi cu tot mai multă disciplină... Uneori poate fi profitabil, însă trebuie să te mai şi opreşti, că nu suntem făcuţi doar pentru muncă", a explicat el.

"Este momentul perfect pentru a-mi lua o pauză de la a face filme", a dezvăluit actorul canadian într-un mesaj publicat pe contul lui de Instagram, prin care a anunţat încheierea filmărilor de la "Spirited", un musical de Crăciun în care joacă alături de Will Ferrell şi Octavia Spencer.

Înainte de acest musical, Ryan Reynolds a fost protagonistul filmelor "The Adam Project' - pe care Netflix îl va lansa la începutul anului 2022, "Red Notice" - care se lansează vinerea aceasta, "Free Guy" - una dintre cele mai de succes comedii ale verii 2021, "Hitman's Wife's Bodyguard" - în care a jucat alături de Salma Hayek şi "Deadpool 2", un mare succes comercial din 2018.

"Acum îmi doresc cel puţin 11 luni pe care să le petrec împreună cu familia mea"



"Acum îmi doresc cel puţin 11 luni pe care să le petrec împreună cu familia mea", a spus actorul canadian, care este căsătorit cu actriţa Blake Lively. Cei doi artişti au împreună trei fiice.

În tot acest timp, el nu se va putea însă relaxa complet, având în vedere că trebuie să-şi gestioneze marca sa de băutură, Aviation Gin, acţiunile pe care le deţine la o echipă de fotbal din Marea Britanie, precum şi pe cele deţinute la un teleoperator american şi la un studio de producţie.

După premierele de anul viitor, Ryan Reynolds va putea să se distanţeze pentru o vreme de agitaţia de la Hollywood, deşii fanii nu uită că el a promis un nou lungmetraj din saga "Deadpool". Deşi nu a negat că se gândeşte la un sequel, actorul canadian nu a dorit să discute acest subiect.

"Trebuie să ajung înainte la o stare de plictiseală, pentru că după aceea vine şi inspiraţia", a încheiat Ryan Reynolds.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

ZECE celebrități cu Marte în Capricorn

Marte a intrat în Capricorn pe 4 ianuarie și va sta...

Ce face Dua Lipa în noul său hit 'Houdini' - Video

Dua Lipa şi-a lansat cel mai nou single, ''Houdini'',...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel