RITUALURI pentru Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie. Folosește-le pentru a atrage noi începuturi în viața ta!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată câteva ritualuri pe care le poți face pentru a atrage capitole noi în viața ta!

Dacă vrem să facem o schimbare, să gândim diferit sau să căutăm noutatea, nu ne va fi atât de ușor la început. Mai întâi trebuie să ne acceptăm limitele. După care trebuie să vedem care este drumul cel mai potrivit pentru noi. O Lună Nouă înseamnă noi începuturi.

Cu ocazia Eclipsei de Soare/Lunii Noi de astăzi, încearcă aceste ritualuri care te pot ajuta la deschiderea unui drum nou!

  1. Curățare: Ritualurile spirituale de curățare, cum ar fi afumarea cu salvie sau folosirea de plante și tămâie purificatoare, pot fi realizate pentru a elimina energia negativă și pentru a te pregăti pentru noi începuturi.
  2. Folosește-te de cristale: Cristalele și pietrele prețioase dețin energie și pot fi folosite în timpul unui ritual de Eclipsă Solară. Pietrele precum cuarțul clar, ametistul și piatra lunii sunt asociate frecvent cu eclipsa. Ele pot fi curățate și încărcate cu noi intenții.
  3. Ritual cu Lumânări: Aprinderea lumânărilor cu culori specifice și intenții poate face parte din ritualurile de eclipsă. Fiecare culoare a lumânării este asociată cu energii și intenții diferite (de exemplu, negrul este pentru protecție, verdele este pentru noroc, fertilitate, vitalitate, etc.), astfel încât practicanții aleg culori care se aliniază cu obiectivele lor.
  4. Meditație și Reflecție: Eclipsa solară este un moment puternic pentru auto-reflecție și transformare interioară. Poți medita în timpul unei eclipse și să te concentrezi pe eliberarea vechilor modele, stabilirea unor noi intenții.
  5. Rugăciune și afirmații: Folosește această eclipsă de Soare ca moment pentru rugăciune sau recitare de afirmații. Cere îndrumare, protecție sau claritate în privința unor probleme sau obiective de viață specifice.
  6. Scrisul: Scrierea gândurilor, sentimentelor și intențiilor într-un jurnal înainte, în timpul sau după o eclipsă solară poate fi o modalitate puternică de a urmări creșterea și transformarea personală. Aceasta este, de asemenea, o modalitate minunată de a crește conștientizarea de sine și intuiția.
  7. Yoga și lucrul cu energia: Yoga sau alte practici de echilibrare a energiei te poate ajuta să te conectezi la nivel fizic și spiritual în timpul unei eclipse.
  8. Băi ritualice: O baie ritualică cu ierburi, sare (multă sare!), și uleiuri esențiale poate curăța și purifica corpul și mintea înainte sau după o eclipsă.
  9. Ofrande date naturii: Plantarea de semințe sau efectuarea de acte de protecție a mediului înconjurător, poate simboliza o angajare pentru regenerare personală și colectivă.
  10. Citiri cu cărți de tarot sau oracol: Poți consulta întotdeauna cărțile de tarot sau oracol în timpul eclipselor pentru a obține informații despre situația ta actuală și pentru a lua decizii cu mai multă claritate.

Citește și Deschide-ți inima! Citește aceste afirmații puternice pentru Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel