Ritual în TREI PAŞI pentru eliberarea FURIEI. Durează doar 5 minute
Autor: astrosens Team | Dată: 18 aug 2021, 15:31
Furia are rolul ei în a ne apăra sau a trage o alarmă când este cazul. Dar ce facem când o cantitate mare de mânie rămâne blocată în interiorul nostru şi începe să ne afecteze starea şi viaţa de zi cu zi, în special în relaţii cu oameni care nu merită să primească emoţiile noastre negative? Venim în ajutor cu un ritual foarte simplu şi eficient, în trei paşi, pentru eliberarea furiei blocate. Promitem că nu îţi va lua mai mult de 5 minute să simţi măcar o îmbunătăţire dacă nu chiar eliberarea completă de sentimente negative. Dar înainte de toate, vei afla câteva informaţii despre rolul furiei în viaţa ta.

Rolul furiei în viața ta

După cum am menţionat deja, furia are un rol de îndeplinit în vieţile noastre şi nu este neapărat un lucru rău, de care trebuie să scăpăm cu orice preţ sau de care trebuie să ne fie ruşine. Înainte de a trece la ritualul de eliberare a furiei, trebuie să înţelegi mai întâi câteva lucruri care îţi vor schimba percepţia despre acest sentiment aparent negativ.

Când facem orice ca să evităm să ne exprimăm furia sau nemulţumirea la un moment dat, provocăm alte efecte sau ne trădăm chiar pe noi, nevoile noastre şi ne pierdem încrederea de sine şi în abilităţile noastre de a comunica eficient.

Iată cum:

- Începi să faci pe plac oamenilor numai să nu îi superi sau să îi enervezi, deşi ţie nu îţi convine situaţia

- Începi să îţi sacrifici tot mai mult nevoile proprii

- .Ajungi să cedezi şi nu mai reuşeşti să împlineşti nici nevoile tale, nici pe ale celorlalţi şi începi să te învinovăţeşti pentru asta

- Absorbi durerea oamenilor din jurul tău crezând că ajuţi

Unele persoane care nu pot gestiona furia aleg să se închidă în ele, practic, să intre într-un fel de carantină socială, aşteptând să le treacă. Însă acest lucru duce mai târziu la o adevărată explozie de sentimente, poate chiar în cele mai nepotrivite momente.

Deci da, furia este importantă.

Pentru că furia este emoția care ne anunță când dăm prea mult. Sau primim prea puțin. Este un strigăt urgent din sufletul nostru ne spune să vorbim, să ieşim în evidență, să fim văzuţi sau ascultaţi!

Și în loc să ascultăm acest mesaj, îl dăm pe mut. Înecăm furia, o acoperim și ne ascundem de ea. Facem tot ce putem pentru a evita zgomotul și dezordinea furiei noastre crezând că o putem depăși. Până când într-o zi erupe, răspândind-o pe toţi cei din jur sau chiar se răsfrânge asupra noastră.

Cu alte cuvinte, când ne ignorăm furia, ceea ce facem de fapt este să ne ignorăm Sinele. Ignorând cine suntem în favoarea celor care vor să fim altfel. Și efectul ondulat al urâtului pe care îl creează acest simplu act de ignoranță este semnificativ.

Când încetezi să-ți ignori furia, nu mai ignori pe TINE. Și acesta este cu adevărat un moment de start pentru evoluţia ta emoţională.

Importanţa furiei

Conform teoriilor psihologice Gestalt, Furia este partea de sus a lanțului ierarhiei emoționale și este cel mai rapid și mai simplu mod de a deschide un spațiu energetic și de a pune lucrurile în mișcare, notează livelifeunbroken.com.

- Furia este emoția legată de limitele noastre, ceea ce înseamnă că este direct legată de simțul nostru de sine, de spațiu și de locul în univers. Ceea ce înseamnă că menținerea energiei în mișcare va preveni stagnarea în Sinele tău și în celelalte ritualuri ale tale.

- Furia este singura emoție pe care o simțim cu toții în mod regulat, dar ascunsă de noi înșine, ceea ce înseamnă că este puternică și adesea ascunsă în Umbra noastră.

- Furia este o comunicare puternică din mintea ta inconștientă, care este o conductă a Sinelui tău superior

Angajarea față de ritualul de eliberare a mâniei este o formă de lucru cu 'umbra' ta, adică cu acele aspecte inhibate şi ascunse din tine, o muncă interioară care va crea un efect de schimbare și transformare în toate domeniile vieții tale.

Cum să eliberezi furia. Ritual în 3 pași simpli

PASUL 1: Alege-ți spațiul și instrumentul de 'furie'

Există o varietate de instrumente pe care le poți folosi:

- O pernă în care să loveşi sau în care să strigi ccât  de tare îţi vine

- Un prosop pe care să îl strângi

Fii creativ! Și rămâi în siguranță.

PASUL 2: Setează un cronometru timp de 2 minute, apoi mergi pe jos, pe afară

La început s-ar putea să nu simți furie. Este posibil să nu simți nimic - și este absolut în regulă!

Orice s-ar întâmpla este perfect pentru tine. Continuă să mergi.

Dacă ai un loc mai ferit de ochii lumii în natură, poţi să loveşti în aer cu piciorul sau să spui cuvintele pe care nu le-ai spune altora. Dacă nu ai un astfel de loc, poţi să te plimbi printr-o cameră liniştită.

S-ar putea chiar să îţi vină să râzi sau să plângi. ESTE ÎN REGULĂ!PASUL 3: Resetează temporizatorul la 3 minute și scrie

După ce ai curățat fizic emoțiile, este timpul să te conectezi cu Sinele tău Superior și să îl laşi să curgă. Pur și simplu ia un jurnal sau un caiet sau chiar doar o bucată de hârtie, pune stiloul pe hârtie și menține-l în mișcare timp de 3 minute. Scrie orice îţi vine - chiar dacă nu are sens. Acest lucru este cunoscut sub numele de Scrierea fluxului conștiinței și poate dezvălui câteva adevăruri destul de profunde care te vor ajuta să te ghidezi. Poţi să iei jurnalul cu tine oriunde sau dacă nu ai nimic la îndemână, poţi nota şi pe telefon.

ACUM Relaxează-te ... și ia un moment de pauză pentru a observa ce se simte acum diferit în interiorul tău.

Tocmai ai făcut primul pas către conectarea cu tine într-un mod mai autentic. Pe măsură ce continui acest proces, te vei simți mai bine. Vocea din capul tău va începe să se schimbe și poți chiar să adopți o perspectivă nouă asupra lucrurilor.

Aminteşte-ţi: Orice emoţie este importantă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai noi articole

4 zodii care vor avea un final de an fericit

2023 bate la ușă! Probabil, ești dornic să afli cum vei...


Top citite
pexels.com

Ce culori să porți în 2023 ca să-ți meargă bine tot anul. Poți ține cont și de zodie!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 5-11 decembrie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE - VIDEO

pexels.com

Horoscop Pești 2023. Daniela Simulescu aduce previziuni complete - VIDEO

pexels.com

4 zodii care vor avea un final de an fericit

Cross parteneri