Probleme pentru Simona Halep: Îți taie respirația! Am făcut tot ce am putut
Autor: Rodica Mitu
Data publicării:
Simona Halep a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în meciul câștigat împotriva rusoaicei Varvara Graceva (81 WTA), cu 6-4, 6-2.  

„Consider că am făcut un joc bun în primul set, până s-a întâmplat mișcarea aceea ciudată și m-am blocat la spate. După aceea, am vrut doar să lovesc mingea, să termin punctele repede. Și m-a ajutat și ea. A greșit câteva mingi și s-a legat cumva ca să câștig meciul”, a declarat, joi seară, jucătoarea de tenis Simona Halep.

„Dacă mă durea și mai tare și chiar nu mai putea să mă mișc, m-aș fi oprit. Durerile acestea le-am mai avut. Sunt blocaje la coloana lombară și pur și simplu îți taie respirația și nu prea poți să faci anumite mișcări. Am făcut tot ce am putut, atât cât mi-a permis durerea și am reușit să câștig”, a mai declarat sportiva din Constanța.

Totodată, Simona Halep a dezvăluit că a avut un moment când a fost aproape să abandoneze. „Da, m-am gândit la un moment dat să mă opresc, ca să nu agravez. Am făcut tratament, dar mai am acum o repriză de tratament. Sper până mâine să fiu bine. Poate nu total, că este prea din scurt, dar sper să fiu aptă să joc”, a spus, tot joi seară, Simona Halep.

„Mi-am promis de foarte mult timp să nu mai cedez, să nu mai renunț”, a subliniat Simona Halep.

Astrogramă Simona Halep. Ce are scris în stele sportiva care i-a făcut mândri pe români

Jucătoarea de tenis Simona Halep este zodia Balanță. Are soarele în Balanță, ceea ce indică poziția conștientă din noi. Caracteristicile Balanței sunt recunoscute foarte ușor la sportiva din Constanța. Este foarte armonioasă, echilibrată, diplomată, și sociabilă. Vorbește frumos, politicos, mai mult, nu își dorește să supere pe nimeni. Vrea echilibru în viața sa. Dacă vă uitați la meciurile ei de tenis, veți observa nu are momente dese de furie. 

Din astrograma Simonei Halep reiese că, în momentul nașterii sale, Luna era plasată în zodia Taurului. Astfel, avem de-a face cu persoane care doresc foarte mult confort material, dar și emoțional. Poziția Lunii pentru o femeie este foarte importantă pentru că are legătură cu echilibrul și emoțiile. Are nevoie să i se dea siguranță, mai ales pentru că este sportivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își glorifică prea mult trecutul

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să-și ceară iertare de la partener

pixel