Pluto în Vărsător și legătura cu tehnologia. Ce spune inteligența artificială despre astrologie?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Influența pe care o va avea tranzitul lui Pluto în Vărsător asupra tehnologiei constituie una dintre temele principale ale acestui tranzit. În timp ce astrologia abordează inteligența artificială, este interesant să ne întrebăm: ce spune inteligența artificială despre astrologie?

Pe 21 ianuarie, Pluto va intra în Vărsător. Conform opiniei astrologilor, una din temele principale ale acestui tranzit va fi inteligența artificială, cu o previzionată creștere semnificativă. Se anticipează o inovație uimitoare în tehnologie, cu numeroase descoperiri remarcabile. De ce acest tranzit este atât de concentrat pe domeniul internetului? Vărsătorul, guvernat de Saturn și Uranus, reflectă influența tehnologiei, a Universului și a aspectelor nevăzute ale existenței.

Astrologia a stârnit fascinația oamenilor de-a lungul timpului, oferind o fereastră spre conexiunea dintre cer și pământ. În căutarea semnificațiilor ascunse, astrologia dezvăluie povestea constelațiilor și influența lor asupra destinului și personalității noastre. Este o călătorie captivantă în cosmosul care reflectă misterul sinelui și al vieții.

În ultima vreme, astrologia a vorbit despre inteligența artificială, dar ce spune inteligența artificială despre astrologie?

Iată care este cea mai veche legendă despre astrologie, conform ChatGPT!

Una dintre cele mai vechi legende legate de astrologie este legenda lui Enki și Creation Tablet, care datează din Mesopotamia antică, în jurul anului 2000 î.Hr. Enki era una dintre divinitățile sumeriene și era asociat cu apă, înțelepciunea și magia. Legenda este înregistrată pe o tăbliță de lut cunoscută sub numele de Creation Tablet.

Potrivit legendei, Enki a creat stelele, constelațiile și planetele pentru a oferi oamenilor mijloace prin care să își orienteze viețile și să prevadă evenimentele viitoare. El a așezat aceste corpuri cerești pe cer în modele și configurații specifice, astfel încât oamenii să poată interpreta semnificațiile lor. Atribuind caracteristici și influențe diferite acestor entități cerești, a început să se dezvolte o formă incipientă de astrologie.

Această legendă sumeriană reprezintă una dintre primele înregistrări cunoscute ale concepției umane despre influența cerului asupra destinului lor și formează baza pentru dezvoltarea ulterioară a astrologiei în culturile antice din Mesopotamia, Egipt și Grecia.

Citește și CINCI tipuri de persoane cărora trebuie să le impui LIMITE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă din Taur

Horoscop. Pe 8 mai va avea loc o Lună Nouă în Taur. 

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Previziuni astrale. Pe 8 mai are loc o Lună Nouă în...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relație dezechilibrată cu banii pentru o zodie

Freepik.com

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Pexels

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

pixel